jueves, 4 de marzo de 2010

MOLTES GRÀCIES, SENYOR PRESIDENT

Em pregunto què passarà ara que el president de la FERC ha aconseguit pràcticament acabar amb aquest sindicat que ha tret els millors resultats a les eleccions del personal laboral de la Generalitat de Catalunya dues vegades seguides. Només CCOO ha pogut quedar al mateix nivell de la FERC, però cal tenir en compte que CCOO tenia moltes més possibilitats de vot perquè aixopluga molts més col.lectius que la FERC.
A les properes eleccions sindicals és difícil preveure quina serà la situació de la nostra Federació sindical.
El president de la FERC ha aconseguit dividir quan la seva funció i obligació era equilibrar i aconseguir la màxima unitat.
Ha creat dues associacions més que són una còpia literal de l’APRC (l’APERC i l’ADOREC), per tal que persones de primària de Lleida que des de feia anys pertanyien a l’AMRC es donessin de baixa d’aquesta associació i s’afiliessin a l’APERC i que Tarragona aconseguís allò que des de feia molt de temps venia perseguint quan parlava de la FERC-Tarraco (que no era cap entitat concreta sinó només la secció sindical de la FERC a Tarragona): consolidar-se com una associació sindical autònoma de l’APRC i de l’AMRC creant l’ADOREC.
Ara queda Barcelona i Girona.
Girona, sembla cansada de les estratègies maquiavèl•liques del president de la FERC, el senyor Bernat Villaronga; Barcelona, és massa gran com per gosar fer qualsevol predicció.
De tota manera la va treballant: darrerament a les fotografies s’hi veuen persones a les quals els va donant diferents càrrecs com a vocals de l’APRC pertanyents als diferents bisbats de Barcelona. Què curiós! Persones que mai havien estat de la corda del Bernat, ara resulta que són de la seva màxima confiança. Molt em temo que els haurà promès anar als primers llocs de les llistes electorals.
Això comença a ser una veritable paranoia.
El Bernat fa, desfà, nomena, cessa, munta, desmunta, segons li convé i sense parar-se a pensar què està aconseguint realment.
A la Junta directiva de la FERC ara hi apareixen dues noves persones: la Mariluz Gómez de Tarragona, en nom del Josep Ponce, i el Luis Manuel Alonso en nom de l’APERC. Però qui són aquestes dues persones quan a Tarragona es va dir que cap d’elles ocupaven la presidència d’aquestes associacions?
Tant se val! La qüestió és silenciar l’AMRC (la Susana Vilar) i la Juliana Ortega, els vots dissidents. Ja ni parlo de la Maissa a la que sembla que “la deixen assistir” a les reunions de Junta, però ni prenen a l’acta les seves intervencions, ni compten el seu vot. Això és prepotència, senyors i senyores.
Magnífic, senyor Bernat, ara ja té la majoria de les majories. Imagini, dos vots en contra i 5 a favor (vostè mateix, el secretari Jordi Domingo, el “vicepresident” Joan A. Gil, la Mariluz Gómez per l’ADOREC i el Luis M. Alonso per l’APERC) Certament pot aprovar tot allò que li doni la realíssima gana. Això és democràcia i la resta són tonteries.
Ara bé, jo segueixo preguntant-me: on anem? A la desfeta total a les properes eleccions? A la desunió? A perdre la força que fins ara hem tingut davant el departament d’Educació? Al desprestigi davant els altres sindicats que, evidentment, s’estan fregant les mans?
Sí, senyor Bernat, a tot això i a molt més.
Si el president del govern de l’Estat espanyol hagués fraccionat el seu partit en tres, com vostè ha fet, tothom el titllaria d’incompetent.
Faci sevir el cap i pensi què està aconseguint. Si demà mateix hi haguessin eleccions sindicals la desfeta de la FERC seria estrepitosa.
Gràcies per la seva aportació perquè la FERC segueixi sent una força sindical forta i potent. Moltes gràcies, senyor president.

11 comentarios:

Maria dijo...

Pues vamos bien, Sr. Bernat.
Quiere mas gente en la junta????
20, 30, por que no funda mas sindicatos??? Total para usted es cortar y pegar. Le propongo nombres??? no hará falta, usted tiene todo el tiempo del mundo para seguir haciendo lo que le de la gana.

Maria de la Decepció dijo...

En l'assemblea de l'IES Milà i Fontanals (on s'havia de escollir nova junta de l'APRC i, que va ser boicotejada pel Ferran piñeiro i sus "col.leguis" amb el permís del Bernat Villaronga), El mateix Bernat va dir "com no he de defensat l'APRC si la he parida jo?" deu ser per això que al haber-ho parit ell ara creu que té el dret a matar-ho tot.

Alea Jacta Est

juas, juas que risa que me da dijo...

Qui envia aquest mail ERC o FERC?



----- Original Message -----
From: Federació d'ensenyants de religió
Sent: Thursday, March 04, 2010 8:05 PM
Subject: ERC informa nº 10



FERC informa 10
FEDERACIÓ D’ENSENYANTS DE RELIGIÓ DE CATALUNYA
www.ferc.cat Tel. 616.09.63.19/686.86.39.67/fercatalunya@hotmail.com


BARCELONA-TARRAGONA-LLEIDA-GIRONA

A mestres i professors de religió catòlica de Catalunya,

ATENCIÓ ÚLTIM DIA 8 DE MARÇ DE 2010!

FONS D’ACCIÓ SOCIAL
DEL PERSONAL LABORAL DE LA GENERALITAT 2009

PRESENTACIÓ DE SOL•LICITUDS : DEL 9 DE FEBRER AL 8 DE MARÇ DE 2010
La convocatòria del Fons d’Acció Social del personal funcionari i interí d’administració i tècnic, i del personal laboral, que contempla les bases generals i específiques per l’exercici de l’any ho trobareu a la web www.ferc.cat i www.gencat.net/governacio-ap/administracio/fas.htm

Més informació a www.ferc.cat
Miguel Àngel Hernández ( Informàtic de la FERC ) 693749759 /fercatalunya@gmail.com
Bernat Villaronga i Gríful ( president FERC) 686863967 bvillaro@xtec.cat

Mens sana in corpore sano dijo...

Mira per on, el Sr. Bernat ens informa del que ja sabem fa dies. Potser, tan atrafegat com està en ensorrar la FERC, no se n’havia assabentat fins ara. O potser ho fa perquè coneguem la seva il•legal pàgina. I tot ho fa com si no passes res. Passa de tot, potser es creu ser el “Messies”. No es confongui l’autèntic fa 2010 que va néixer. Li tindria que caure la cara de vergonya. Dimiteixi d’una vegada.

un de tarragona dijo...

Com deia la meva avia "feu el que ells diuen i no feu el que ells fan"

A Norbert Miracle
Francament tinc veritables dubtes que el Sr. Norbert Miracle, Rector del seminari Major Interdiocesà de Catalunya a Barcelona estigui capacitat per exercir aquest càrrec tant distingit en la nostra estimada Església catalana, desprès dels desqualificatius i improperis llençats contra el Monjo de Montserrat, el Pare Hilari Rager, en la carta publicada en un rotatiu de Catalunya el 13 d’octubre, on tracta a l’historiador i monjo, de patir una paranoia severa i comparar-lo amb Neró, Pinochet , Stalin i Hitler, pel fet d’haver opinat en contra de les beatificacions massives. Crec que donar testimoni de fe cristiana, Sr. Norbert, comença per la caritat fraterna amb el germà.
Bernat Villaronga i Gríful

Des de Tarragona dijo...

Només faltava això!
Ara ja no som FERC, sinó ERC?
Què vol dir ERC informa nº 10?
Jajaja!
Magnífic!
Uiii, senyor president si l'agafés Freud!
El traeix l'inconscient!
Pobret .... cada cop em sap més greu veure com està acabant....
Marxi d'una vegada, vostè i la seva camarilla, si us plau. Està fent el paper de la trista figura.
Una mica de dignitat, home!

Ramón P. dijo...

Muy bien señor Bernat, siga, siga haciendo de las suyas. Siga inventándose asociaciones, siga metiendo en la Junta Directiva de la FERC a más personas de manera que no pierda ni una sola votación,siga utilizando al SIERC ahora que parece que le interesa (¿no se acuerda de sus intervenciones públicas hablando de esta institución o de tal o cual obispo?)
Usted siga como si nada estuviese pasando y, a este paso, conseguirá el Record Guiness en demandas.

HASTA LAS NARICES dijo...

Bernat Villaronga y Ferran Piñeiro dejar ya de haceros estatuas para que os adoren y poneros a trabajar por el colectivo que para eso teneis las horas sindicales. Teneis mucho tiempo libre, Bernat sólo haces una hora lectiva a la semana y en qué se traduce a nivel del colectivo? EN NADA. Sólo te dedicas a ti, a ti y a ti.

Francamente vuestra actitud es repugnante, no sé quien votará a la FERC desde luego yo no. Estoy harto de mantener chupones con mi dinero.

Pedro M. dijo...

Estoy hasta las narices, como ha dicho el compañero anterior, de usted y de su junta de l'APRC; de usted y de sus acólitos de la Junta de la FERC. Me han comunicado que ahora ha "aprobado" que cada asociación ha de pagar 10€ por asociado para la FERC y que SU secretario, el señor Jordi Domingo, añadió que eso serviría para pagar las demandas contra la FERC.
¿No se entera o no se quiere enterar? Las demandas no son contra la FERC, sino contra acuerdos tomados de manera poco legal ( o al menos eso lo tendrá que decidir la justicia) y de los cuales usted es el máximo responsable.
Las demandas se las paga de su bolsillo. ¿De acuerdo? Soy de la AMRC y si es por mí, pediré a la Junta Directiva de esta asociación que no invierta ni un euro de mi cuota en pagar sus caprichos y sus ansias de poder.
¡Hasta aquí podíamos llegar!

Montserrat dijo...

Pero este señor Bernat piensa que somos tontos los de l'AMRC? Somos o éramos el sindicato más grande. En la última asamblea se dijo que se habian perdidos socios de Tarragona y Lleida. Es muy discreta nuestra presidenta, todos entendimos que se los habian mangado. Ahora que usted pasa de ella olímpicamente, quiere que todavia le paguemos 10 euros. Como dice mi hijo: "TU FLIPAS" . Ni un duro, nos intenta hundir y encima nos pide dinero??? Pídalo a esas de la foto....

Paula R. dijo...

Que ha pedido 10€ por asociado a la AMRC?
Però què s'ha cregut! Pagui amb els seus diners les seves defenses.
O sigui que està darrera de les baixes de l'AMRC, ignora ABSOLUTAMENT a la nostra presidenta i VICEPRESIDENTA DE LA FERC, LI RECORDO, i a sobre vol que paguem els seus advocats?
Anda ya! Tómese algo a la salud de la AMRC y quédese con el cambio.