jueves, 10 de junio de 2010

Pasatiempos

Ahora que ya tenemos a la vista elperiodo vacacional y con el fin de refrescarnos un poquito os proponemos un entretenimiento de verano:
En estas dos fotos aparentemente iguales de dos asambleas de la FERC convocadas por el presidente señor Bernat Villaronga, una hace dos años y la otra hace cinco días, las dos tomadas en el mismo lugar ¿Sabes encontrar las más de 150 diferencias entre ambas?











¿Y ya has acertado cuál es la mayor diferencia de todas?







8 comentarios:

Diferèncias dijo...

Una diferencia:
Abans els socis estaven amb el president de cara i ara estan de cul (al menys a la foto)

Maria dijo...

Felicitats per l'article, en la FERC del Bernat queden només 10 colegas del Ferran Piñeiro i algún que altre despistat. A l'Assemblea Informativa eren 30 persones contant els "liders" de Tarragona i Lleida. Bernat has perdut a tota la gent treballadora que ha estat al teu costat i havia fet de la FERC un gran sindicat, o penses que has estat tu solet??? Ves amb el Ferran Piñeiro i veuràs on portes la FERC. Millor, mira on has portat la FERC amb el Piñeiro, a la deriva! La gent sap que has colocat a la Secció Sindical a dit a una persona del PREC???? o has consultat a per posar-la al President de la Secció Sindical el Sr. Piñeiro també posat a dit? Saps que és la Secció Sindical? Tots els socis i socies de la FERC. Aquests, han escollit al Presient de la FERC? Explica això a CCOO i a UGT. La gent sap que intentes treure hores sindicals a la gent que et dona la gana??? Bernat amics tenim tots. Eh maco!!!! Catalunya es un gran País però tot se sap i les notícies van molt ràpides.

Anónimo dijo...

Otra diferencia es que yo siempre estaba.

Manuela dijo...

Esta clar no??? Una gran diferència es qui vol portar ara la FERC i qui la portava abans. Imagino que seran molt coneguts en Lleida i Tarragona, pero aqui no tenim ni idea qui són aqusta gent. Són de secundària... On son la Susanna, la Glória la Maria Dolors,la Juliana i l'Antoni?? No són delegats de la FERC?

Anónimo dijo...

La diferència es que qui omplia la sala era la gent de primària i no hem assistit per la senzilla raó que el President ens ha fet molt de mal a la nostra Presidenta, la Susanna i a tots nosaltres. A l'AMRC ni tocar-la i a la Susanna ja ni t'ho explico... Per l'AMRC, Matooo! com diu la Belen Esteban.

Anónimo dijo...

Tot és diferent. No es pot ni comptar. Que trist!!!!

Anónimo dijo...

Yo també anava i no penso tornar a cap reunió amb el Bernat. Com ha canviat tant o era així???

Anónimo dijo...

Me encanta el Pasatiempos, que ingenioso!!!! Enhorabuena por el blog. Es todo interesante y a la vez divertido. I+D o si quereis en catalan R+D. Genial.