miércoles, 22 de diciembre de 2010

¡Feliz Navidad!

Con la imagen de la estrella que marca el lugar del nacimiento de Jesucristo en la Iglesia de la Natividad de Belén, todos los que colaboramos en la realización de "El Reliblog" os deseamos una felices fiestas de Navidad y que el 2011 sea un gran año para todos.

"Gloria a Dios en los cielos, y en la tierra paz a los hombres de buena voluntad" (Lc 2, 14)

1 comentario:

Jordi A.C. dijo...

El 14 de desembre un nom amb data de caducitat política confirma la seva bona disposició vers el professorat de religió.
Gràcies per l'interès però...té algun sentit prendre aquest compromís dies abans d'una escomesa electoral que segons deien les enquestes, i han confirmat els resultats, havia de suposar un canvi radical de noms?
O potser va ser una estratègia per esgarrepar uns vots de quatre mestres i professora agraïts vers un conseller, i per tant un partit, per la seva sensibilitat? Hi ha algú més que hi vegi una maniobra política entre companys de partit?
No se que ens espera ara. No se si qui entrarà estarà millor o pitjor disposat vers nosaltres. Potser d'aquí quatre anys, després de marejar la perdiu, es tornarà a rebre una carta mostrant una extrema sensibilitat.
De moment confiem en les bones intencions i els compromisos adquirits.

Bon Nadal a tots i que el 2011 ens porti a tots, siguem del color, de la forma o de la textura que siguem pau, salut, amor i consciència