lunes, 16 de mayo de 2011

¡Ya somos 25.000!

Por fin hemos llegado a la cifra de 25.000 visitas. Muchas gracias a todos por haber hecho este hito posible, por entrar en el blog, leernos e informaros a través de "El Reliblog".
La veracidad de las informaciones, la independencia y sobre todo la libertad de expresión han sido nuestros objetivos. Vuestro seguimiento masivo, nos confirma que estamos en el camino correcto y nos ilusiona a seguir adelante.
¡Muchas gracias a todos!

5 comentarios:

Maria dijo...

Pues si enhorabona per poder arribar a esta gran quantitat!!!
A veure si ens tornem a animar a escriure!!!

Montserrat B.P. dijo...

Felicitats per aquesta fita. Només s'aconsegueixen coses així amb constància, treball, i, per davant de tot, la veritat.

En el seu moment no entenia res. Vaig veure néixer sindicats i més sindicats i aquest blog em va mostrar un punt de vista. Vaig contrastar amb companys i vaig poder comprovar el grau de veritat (molt alt) i d'objectivitat(no tant peò comprensible) del reliblog.

Avui he fet un passeig per les webs de tots aquests sindicats (bé, dels que en tenen perque sembla que alguns no els cal informar ni donar-se a conèixer) i en dues hi ha la mateixa informació i fins i tot, la mateixa fotografia.

Potser és el mateix sindicat? Potser un és una marca blanca de l'altre? Segur que poc a poc la veritat anirà sortint i sabrem qui ha darrere cada sigla i amb quines intencions

Barcelona dijo...

Jo també penso que els únics que ho tenen clar i son clars són l'AMRC i no soc de l'AMRC però la pàgina de la FERC és una autèntica vergonya. Que és la FERC? Qué es Junts? SOn els mateixos, les mateixes persones amb diferents noms? Es una autentica "tomadura de pelo"
Qui governa JUNTS? Qui governa la FERC? Que pinta Junts dins de la FERC?
On son la resta de sindicats que formaven la FERC?
On està l'APRC?
I el sindicat de Tarragona és Junts Tarragona o es diuen d'una altra manera?
En fi.... m'agradaria rebre una carta d'algú de Junts o de la FERC per poder aclarir-me o pot ser gràcies a aquest bloc algú em pogui dir alguna cosa, però tampoc serà molt objectiu...

Montserrat B.P. dijo...

Amic Barcelona

No soc qui per respondre't, segur que hi ha moltes coses que desconec. Ningú no és mai del tot objectiu però em consola saber ue el que aquí s'ha dit sobre tot aquest enrenou no m'ha estat desmentit ni en converses personals.

No se quina és la teva relació amb l'AMRC, la FERC o JUNTS, ni d'on ets però et proposaria que miressis de contactar amb gent que coneguis a veure que et diuen , com ho han viscut i que en pensen. Fins i tot m'imagino que pots fer una crida des d'aquí i després compartir els teus pensaments. Tampoc seran objectius, per descomptat, però seran un més a tenir en compte.

Barcekiba dijo...

Gràcies Montserrat intentaré informar-me i assistir a alguna reunió si es que algú convoca alguna cosa per infomar-nos de la nostra situació laboral que és el que ens interesa més a tots.
A veure si d'una vegada podem tenir la oportunitat de canviar de centre que ja toca!!!
Em sembla que m'afiliaré a l'AMRC, penso que és el sindicat més seriós i més clar.