domingo, 11 de abril de 2010

ASSEMBLEA AMRC

Felicitar a tota la junta de l'AMRC a tots els mestres i professors que vam estar a l'assemblea. Una assemblea de gairebé 4 hores, amb molta gent. L'ambient molt maco com sempre i tothom fem pinya i costat a la nostra AMRC. No deixarem que noves propostes de nous sindicats facin desaparèixer l'AMRC. Ho tenim molt clar. Els acords es van aprovar per majoria amb una o dos abstèncions. Els associats sabem el que hem passat, el que l'AMRC ens ha donat i el que tenim gràcies a la nostra paciència i la nostra unió. Ni pensar de passar a un sindicat nou que també es diu FERC. Com va dir la nostra Presidenta, volem la FERC d'abans amb l'APRC i l'AMRC i qui calgui però no agafant els socis d'altres sindicats. M'espanta el fet d'escoltar que el President va dir que la Susana no aixecaria el cap i es quedaria sense socis. Això és el President de la FERC? També va veure testimonis presents de la campanya en contra que es va fer a Lleida, crec que van dir que era a la Seu d'Urgell, on es van repartir papers per donar-se de baixa de l'AMRC.
L'AMRC esta unida i es asombrós veure com tothom des de l'AMRC té les coses molt però que molt clares, sobre tot a Barcelona i penso que també a Girona. Per cert l'esmorzar molt bo, sempre teniu detalls amb tots nosaltres. Ânims a tota l'AMRC i moltes gràcies per tot el que feu.

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Yo tambien estuve y la verdad aunque hubo algun momento que me perdia de tanta infomación, me gusto mucho estar con la gente de siempre. Ceo que mereció la pena ir y creo que las personas que llevan la AMRC se lo merecen. Me encantaron las galletas cookies y las madalenitas. Yo seguiré en la AMRC y me gustaria tambien poder recuperar la FERC de siempre, pero creo que Bernat se ha pasado tres pueblos.

Anónimo dijo...

Leído el borrador de los nuevos estatutos, solamente veo una diferencia con los antiguos. Desaparece la APRC y la AMRC.
De la democracia que habla del Sr. Bernat, le diré que no son los Estatutos los que hacen que una asociación sea democrática o no, sino las personas que la dirigen.
Actualmente y desde hace más de un año solamente habla con tres delegados sindicales, de los 18 elegidos democráticamente en las últimas elecciones. ¿Dónde está la democracia de la que habla el Sr. Bernat?
De las dos asociaciones que legalmente forman la FERC, APRC y AMRC, solamente habla con la APRC, cuyo presidente es él mismo. ¿Dónde está la democracia Sr, Bernat?
También habla de que primaria y secundaria seamos una sola voz. Ahora bien secundaria con 2 tramos , primaria con 8 tramos (mira por donde si fuera un partido de fútbol ganaríamos por tramos) pero como no lo es primaria sale perdiendo.
Sr. Bernat iguale los tramos y entonces hable de igualdad.

Anónimo dijo...

Felicito a l'AMRC per saber sempre mantenir la calma i a demostrant la santa paciència. Gràcies també a tots els que fan supor a la Junta Directiva. Imagino que es complicat aguantar tanto però feu l'esforç d'aguantar una mica més. Segur que la Justícia posarà tot en el seu lloc.
Jo també estic amb l'AMRC i m'agradaria tenir la FERC de sempre no aquest invento que ens van explicar. Jo no em paso a cap altre sindicat. L'AMRC ha fet sempre les coses molt a poc a poc però ben fetes.

Per cert m'agradaria canviar de centre, penso que el que deia la Presidenta tenia raó. Els últims agafen les millors escoles.

Isabel dijo...

L'AMRC està més forta que mai. Ningú va marxar de l'Assemblea, si la gent no hagues estat d'acord o no els hagués agradat el que es deia, la gent no es quedaria fins al final.
Per cert, jo no porto molt de temps a l'AMRC però ja es veu el taranà que porta, és un gran sindicat i sempre estan pendent de tots. Es recorden de tu i saben quina es la teva situació a l'escola, això es d'agrair. Moltes gràcies a tota la Junta de l'AMRC. Compteu amb el meu suport.

Ana Maria dijo...

Ostras quina legalitat que porta aquest sindicat, cada actuació nombren l'article dels estatuts que fa referencia a qualsevol aspecte. De vegades semblen massa i tot però sembla que no tothom fa el mateix. El President de la FERC hauria d'agafar els estatuts de la FERC i no "saltarse a la torera" tot el que vol.
Per cert conec a la Juliana de fa molt temps i es asombrós que digui el Sr. Bernat que l'havia perdut la confiança. No es recorda el Sr. Bernat quan només podia comptar amb la Juliana i un par més? Tant ha canviat la gent o tant ha canviat el President de la FERC. Es cert el que van dir a l'Assemblea, a Bernat havia que parar-li els peus, ja que es pasava con l'Església.

Uno de primària dijo...

Ni hablar de la proposta de modificación de los estatutos de la FERC. Es una verguenza. O sea que el sindicato mayoritario l'AMRC desparece, su Junta, su representación... pero de que va ete señor!!!. Como tiene verguenza de ser Presidente de la FERC. Ahora se quita a l'AMRC de la FERC y dice que los socios pasan a la FERC?? No sabe ni lo que esta diciendo. La comisión que ha hecho la modificación no sabe ni lo que ha hecho o tiene muy malas intenciones. Des de luego que no habrá nadie de l'AMRC en esa comisión, ni ganas. Bernat has perdido sin salir a jugar. Pensaba que eras mas listo.

Maria dijo...

Espero que todos los socios de la Amrc no duden de nuestro sindicato y apoyen a la Junta Directiva que tanto ha hecho por nosotros. Recordar que ya pasamos por malos momentos y salimos adelante. Yo también pienso que ahora hemos de ser pacientes una vez más.

Des de l'Assemblea de l'AMRC dijo...

L'Assemblea de l'AMRC va ser una explicitació dels que molts de nosaltres feia temps que no vèiem: treball, constància, paciència,interès personal i col.lectiu i tot això, des de la LEGALITAT i la MÀXIMA TRANSPARÈNCIA.
El Bernat Villaronga i el seu equip, ja poden anar pensant en un nou invent, perquè el dels nous estatuts ha estat un fracàs.
L’Assemblea va ser clara i contundent: l’AMRC I ELS SEUS SOCIS I SÒCIES NO VOLEM NI UNA FERC REINVENTADA, NI DEIXAR DE PERTÀNYER A L’AMRC.
Si s’han de modificar els estatuts de la FERC que es faci però no convertint l’actual FERC en un pastís amb els ingredients que al l’actual president i a la Junta de l’APRC li agraden.
Si no volen la FERC de sempre, marxin i creïn un nou sindicat amb l’ADOREC i l’APERC.
Vostès mateixos.
Segueixo confiant que la justícia els posarà al seu lloc i llavors, potser hauran de plegar amb la cua entre les cames. No crec que CAP SOCI DE L’AMRC NI DE L’APRC vulgui un president amb 8 demandes judicials interposades (de moment) i que la justícia resolgui en contra seva. Només que una d’elles sortís favorable respecte a qui ha tingut el valor d’interposar-la jo ja en tindria prou per demanar la seva dimissió. NO VULL UN PRESIDENT QUE NO TINGUI LES MANS ABSOLUTAMENT NETES.

Anna dijo...

Els socis i sòcies de l'AMRC ho tenim molt clar. Bernat ja pots enviar totes les cartes que volguis que a primària no cal que ens diguis res més ja ens has dit tot el que ens tenies que dir amb la proposta d'estatuts. Queda't amb qui volguis!!!