viernes, 30 de abril de 2010

MOLT BONIC, SÍ SENYOR!

Sí senyor! Molt boniques les fotografies, molt vistoses i sobretot molt impactants.

El president de la FERC, ben vestit, com està manat, a la Diada de Sant Jordi representant la Federació. Ten points!

El problema és que tot això queda força deslluït quan darrera hi ha actuacions dubtosament legals, i quan es té sobre les esquenes més de sis demandes judicials pendents de resolució.

La representació de la FERC una mica escassa, segurament perquè tothom tenia classes en un dia com aquest en que a totes les escoles i instituts hi ha més feina que mai. Però està clar que el president de la FERC és un privilegiat que s’ha auto assignat un alliberament sindical del 80% a costa de treure hores a aquells que han gosat contradir-lo.

Quina sort que té de poder passar el dia de Sant Jordi entre persones de tant alta representativitat política, i sobretot fer-se’n la fotografia corresponent. Guardi-les per a la posteritat. Sempre donen prestigi.

La carta al President de la Generalitat excel•lentment escrita, però el problema és que qui arregla els problemes d’un col.lectiu no és el Sr. Montilla, sinó els tècnics del Departament d’Educació. És simplement un petit matís.

Per altra banda, hem rebut la seva proclama en la qual ens comunica que “que fruit del treball realitzat amb tenacitat i elegància davant de la Conselleria d’Educació i el Govern de la Generalitat de Catalunya, podem comunicar que ha estat prorrogada totes les dedicacions de mestres i professors de religió de Catalunya pel curs 2010-2011”

De veritat, senyor president, deixi estar d’una vegada el bombo i els platerets i deixi d’enganyar al col.lectiu. La pròrroga es va pactar en el Comitè Intercentres el maig de 2009 i res té a veure amb el treball realitzat amb tenacitat i elegància davant la Conselleria d’Educació i el Govern de la Generalitat de Catalunya.

L’idea de la pròrroga la van parir vostè i el sr. Ferran Piñeiro a esquenes de les Vicepresidentes de la FERC i, li van comunicar a la presidenta de primària just abans d’entrar a la reunió amb el Departament d’Educació en la qual s’havia de parlar del concurs per arribar a ser personal laboral fix.

Les coses clares i la xocolata espessa.

Vagi fent-se fotografies que quan més amunt sigui, més dura serà la caiguda!

11 comentarios:

Anónimo dijo...

Quina barra, Déu meu.

O sigui que la pròrroga ja estava pactada?

Increïble!

Ja n'hi ha prou de mentides. Marxi si us plau. Marxi ja i faci-s'ho mirar.

Lluïsa Ma. dijo...

De què va aquest senyor?
Què pretèn?
S'ha begut l'enteniment?
Per què ens enganya cada vegada que pot?

De veritat que només desitjo que surtin ja els judicis i que quedi ben galdós.

Francesc Ma. F dijo...

Sí realment molt impactants les fotos.

Ara rebrem una carta on tornarà a posar alguna d'aquestes fotografies?

Quina d'elles: la que està amb el President de la Generalitat o amb el Bisbe?

És insoportable arribar fins a on ha arribat.

Simplement esperpèntic!

Anna M. dijo...

Ja n'hi ha prou .... de fotos, de mentides, de manipulacions.

Deixi treballar al qui fins ara ho han estat fent (em refereixo als delegats sindicals que té apartats per interès propi).

Marxi vostè, el Ferran i tota la patolèia.

Vol un homenatge amb personalitats del món de la política? Ja l'hi farem, home, però marxi ja!

Maria Josep dijo...

Però això què és?

No s'ho prengui malament senyor president, però penso que alguna cosa no l'hi està anant a l'hora. De veritat deixi'ns en pau i marxi ja!

Carles Ma. F dijo...

No puc creure tot el que està passant.
Se suposa que una persona de principis ètics cristians, PER MÉS POLÍTICA QUE SIGUI, ha d'actuar des de la sinceritat, des de la humilitat, des de la fraternitat, des de posar-se en el darrer lloc, des de ser "el més petit".
Rés a veure amb la prepotència que ens demostra el Bernat Villaronga en cadascun dels seus comunicats, de les seves cartes i de la seva pàgina web.
Ni em sento representat per aquest president NI VULL QUE EM REPRESENTI.
EM FA VERGONYA I M'ESCANDALITZA!

Doy fe dijo...

Doy fe que lo que dice este comentario es una verdad como un piano. Bernat y Ferran negociaban a espaldas del resto de delegados y contaban lo que les daba la gana.

Cristina dijo...

Menuda novedad la prórroga,eso es notícia. Des de primária ya no preguntamos a nuestra presidenta que pasaria el año que viene. Una prórroga es una prórroga y no necesita trabajo alguno.

Anónimo dijo...

Molt bonic, si senyor el power point es ja la veritat més absoluta que podíem tenir. Una passada Bernat, una passada i a sobre encara tens ganes de montar un nou sindicat? Si clar, agafant tots els socis de l'AMRC. Et quedaràs a la FERC que a ti et doni la gana, però tu solet. Ànims a l'AMRC jo ja no se que més fer, que dir a la Junta de AMRC i als companys de secundaria que fan costat.
Tots els de l'AMRC estem units i encara som uns quants. Un petó molt fort i de manera molt especial a qui demostra ser incansable...

montse dijo...

Pero que passada el power point, per que no ho pengeu a la web??? Tothom ha de saber el que aquest Bernat ha fet. Ens ha ajudat molt a la gent que no enteniem res.
Ara he de felicitar a la gent fidel a la nostra FERC que ha fet el power, m'agradaria saber qui ho ha fet per felicitar-lo o felicitar-los si han estat més d'un.
Que quina FERC vull? Una en la que no estigui aquest Bernat que ens ha volgut enganyar a tots. No li fa vergonya fer el que ha fet a l'AMRC? No podia haver pensat cinc minuts amb qui podia comptar. l'AMRC, posar demandes, sona una mica fort, però es podia fer una altra cosa?
Que poc democràtic. Si elimina l'AMRC, la FERC no podrà continuar. La gent de primària estava molt unida i ara imagino que més.
Ja us he enviat un email amb el meu suport. Imagino que rebreu mostres de suport però segur que no les suficients. Es un colectiu una mica passiu...

Jordi H.B. dijo...

Posats a fer eleccions a la FERC des de la ciutat comtal podem oferir un model de participació obert on sense cap mena de control es pot votar, fins i tot en nom d'un altre, i aconseguir d'aquesta manera els resultats desitjats.
Podran votar dos cops els que són socis de dues associacions?