sábado, 27 de marzo de 2010

QUAN ELS ARGUMENTS ES BASEN EN MENTIDES, VOL DIR QUE S’HA PERDUT L’AUTORITAT

Ja estem acostumats a que el sr. Bernat Villaronga menteixi directament, o bé dient les coses a mitges.

La veritat la deforma al seu gust i a favor seu o dels seus interessos.

A Lleida es va desfogar parlant i mentint.

A més del que ja vaig comentar que havia dit, que la Susana anava clarament contra la presència de la Religió catòlica als centres públics, també va gosar dir que ella havia anat a Madrid a reunir-se amb el PSOE, quan s’havia d’aprovar la nova Llei d’Educació.

Amb quina finalitat? Amb la d’aconseguir que es regulés la cultura religiosa per a tot l’alumnat a l’escola pública. Així, el Bernat, argumenta i dóna força a l’afirmació que la Susana està en contra de la religió catòlica.

Com sempre, va distorsionar la realitat.

Sí és veritat que hi va haver una reunió de la FERC amb el Ministerio de Educación y Ciencia de Madrid. Sí és veritat que es va parlar de la conveniència d’una matèria de cultura religiosa per a tothom.

El que no va dir el Bernat és:

- Que aquesta reunió la va capitanejar ell mateix.
- Que va encarregar a la Maissa que escrivís una carta al President del govern espanyol i a la Sra. Carme Chacón.
- Que la Maissa i la Susana, per encàrrec del president de la FERC van haver de fer en 48 hores un esborrany de currículum de cultura religiosa per presentar a Madrid.
- Que a aquesta reunió no només hi va anar la Susana, sinó també la Maissa i ell mateix, com a President de la FERC.
- Que a aquesta reunió es va parlar de moltes altres coses com per exemple de la qüestió laboral i, a fons.
- Que quan es va parlar de la cultura religiosa es va dir, en tot moment, que calia posar l’accent en el cristianisme y en la tradició judeocristiana. Dit en altres paraules, que el gruix de la matèria havia de ser el cristianisme i la història del Poble d’Israel, perquè sense aquests continguts és impossible entendre la pròpia realitat social i cultural.
- Que ell mateix va voler fer-se una fotografia amb el Sr. Fernando Gurrea, agafant un llapis per tal que “semblés que estaven firmant algun acord” (així és com distorsiona la realitat i, hi té la mà trencada)

Podeu preguntar a la Susana i a la Maissa si aquests fets són o no veritat. Suposo que, amb molt de gust, us respondran. Almenys a mi sí m’han aclarit les coses.

Aquí però, no acaben les mentides. A Lleida ha dit públicament que els dos judicis del dia 10 de febrer no es van arribar a celebrar perquè les demandes presentades no tenien ARGUMENTS PROU DE PES PER ACCEPTAR-SE A JUDICI.

La veritat no és aquesta i qualsevol pot trucar al advocat Sr. Ricard Avilés, per preguntar-li.

El dia 10 de febrer de 2010 estava previst celebrar dos judicis al Jutjat Social número 14 de Barcelona i, per decisió de la Jutgessa han quedat en suspès. El motiu de la suspensió ha estat, el plantejament dels dos lletrats, que el tribunal competent és el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Aquesta decisió complaïa a totes les parts.

Aquesta solució, de fet, simplifica molt les coses. La Sentencia d’aquest Tribunal haurà de ser executada de forma immediata.

Potser quan aquest Tribunal dicti sentència serà massa tard. Ara el president de la FERC, el senyor Bernat Villaronga ja està fent tots els passos necessaris per acabar amb l’AMRC i l’APRC (i també amb l’ADOREC i l’APERC)

Ara presentarà uns nous Estatuts que MATARAN PER SEMPRE aquestes dues associacions.

L’ADOREC i l’APERC tant se val, perquè neixen de la il.legalitat més absoluta, i només han estat creades per tenir una majoria aclaparadora a les reunions de Junta Directiva de la FERC i a les Assemblees (recordeu que no som nosaltres en tant que associats a l'AMRC o a l'APRC qui vota i decideix, sinó aquelles persones que pel seu càrrec poden fer-ho, tal i com contemplen els Estatuts de la Federació). Però l’AMRC i l’APRC són associacions volgudes i treballades durant molts anys que han costat molt d’esforç mantenir-les i fer-les créixer i que són l’ànima de la Federació. Sense elles la FERC perd el seu sentit.

Ara el Bernat crearà per Estatuts un únic sindicat, la FERC, sense associacions, i llavors ja no tindrà CAP MENA D’OPOSICIÓ. Això s’anomena COP D’ESTAT I DICTADURA.

LA CIRERETA DEL PASTÍS JA L’HA POSADA.

El silenci de molts de nosaltres ha provocat i ha permès que això hagi arribat fins aquí. Hem cregut que tot era una lluita de poder d’uns contra altres i així hem tranquil•litzat les nostres consciències. Una explicació massa senzilla per un final tant dramàtic.

No sé com poden resistir encara aquelles persones a les quals dia a dia el Bernat i la seva camarilla han anat arraconant i desprestigiant. Realment, crec que el fet que segueixin lluitant perquè les il•legalitats, les mentides i el maquiavelisme d’uns pocs no sigui la marca de la FERC, és per treure’ns el barret.

Potser la Pasqua converteixi el nostre silenci en paraula valenta i capaç de defensar, si més no, una manera d’actuar lliure de manipulacions i democràtica.

22 comentarios:

Pep dijo...

La veritat és que si el Bernat fa això, jo no aniré a votar a les properes eleccions.
Simplement això.
No, una cosa més: demanar disculpes a tots aquells delegats sindicals, a la Susan i la Junta de l'AMRC, a la Juliana i a la Maissa per haver cregut que era una lluita entre ells i que s'ho havien d'arreglar sols.

Rosa Q. dijo...

No pot ser. L'AMRC ha donat el seu vist i plau perquè es disolgui la nostra associació?
No m'ho pucv creure.
Jo tampoc aniré a votar i també vulldemanar disculpes a les persones que han lluitat contra les manipulacions i la desvergonya antidemocràtica del Bernat i els seus

Raimon F. dijo...

Això és una vergonya autèntica.
El Bernat s'ha aprofitat de tots nosaltres, ha maltractat a una sèrie de delegats i delegades i, especialment a la Susana, la Juliana i la Maissa. S'ha aprofitat del SIERC i dels nostres bisbes ara que li ha interessat. Vergonyós tot plegat.
Tampoc aniré a votar.

Pablo A. dijo...

Ja m'han arribat els nous estatuts de la FERC.
Vull denunciar públicament els despropòsits que en Bernat amb el suport d'una Junta Directiva fictícia que ha creat, saltant-se els estatuts vigents, per aconseguir poder aprovar TOT el que li passa pel cap, està portant a terme.
Fins ara no he dit res, però aquests nous estatuts ja han fet vessar la gota de la meva paciència.

QUI S'HA CREGUT QUE ÉS? EL MESSIES? DÉU MATEIX?

Que faci el que vulgui amb l'associació de la qual n'és el president, l'APRC, si compta amb l'aprovació dels seus membres, però a l'AMRC que no la toqui, a no ser que aquesta aprovi en Assemblea disoldre's.

FINS AQUÍ HEM ARRIBAT!!

Manipula tot el que vulguis, Bernat, però a l'AMRC, ni tocarla.

Anónimo dijo...

Marxa ja d'una vegada Bernat i de pas emporta't la Junta de l'APRC.

Seria una de les millors coses que hauries fet a la teva vida.

Teresa M. dijo...

Fins aquí podríem arribar!

El Bernat i "els seus" ho han manipulat absolutament tot: els estatuts, els delegats, la Junta Directiva de la FERC, l'APRC i finalment, el SIERC.

Realment té raó el bloguista quan diu que ara ha posat la cirereta del pastís.

Jo afegiria que finalment ja ha posat l'ou: una FERC, a la seva mida, sense oposicions, sense associacions que puguin portar-li la contrària i, sobretot, sense l'AMRC, la seva presidenta, la Susana Vilar, i la seva Junta.

Ha aconseguit carregar-se la Maissa, anul.lar els delegats i delegades sindicals de Barcelona i Girona, utilitzar el SIERC i ara finalment només li quedava la pedra de la sabata: l'AMRC

Felicitats. Maquiavel al seu costat, un simple afeccionat.

Maite C. dijo...

Vergonyosa, impresentable, antidemocràtica, censurable, ilegítima, obscena ....
Això és el que em sembla, senyor president, la seva maniobra per acabar amb l'AMRC, els seus nous estatuts, el menyspreu demostrat abastament per aquelles persones que vàrem escollir per ser les nostres representants sindicals a Barcelona i Girona, la seva manipulació del SIERC, les seves actuacions, les seves darreres cartes.

Em sento estafada com a integrant de la FERC i escandalitzada com a creient.

Vostè fa temps que ja no em representa, però ara, amb el seu darrer invent, encara menys.

Presenti la candidatura que vulgui perquè NO la votaré.

Alex dijo...

No puc dir altra cosa que:

QUIN FÀSTIC!

Aquests estatuts i les múltiples maniobres fetes pel Bernat i la seva camarilla fins arribar aquí em provoquen simplement FÀSTIC.

Carles B. dijo...

Era aquí on volia arribar el Bernat?

El preu que s'ha cobrat ha estat massa alt i té noms i cognoms.

Potser caldria que hi penséssim tots plegats.

No vull ni imaginar com es deuen sentir i per on han hagut de passar la Susana Vilar, la Juliana Ortega, el Toni Romaguera, la Maissa Noguera, el Santi Villanueva, el Xavi Machacón, el José Ángel Borja, el Jesús Daniel Salas, el Jesús Voz, el Non Casadevall ....

Nom i cognoms. Crec que és important tenir-ho en compte. Persones conegudes per tots nosaltres i a les quals hem deixat a mans de maniobres poc clares, si més no, abandonades a la seva sort, perquè hem estat tan innocents que hem cregut que només eren baralles de poder.

Ara està tot prou clar. El cop d'estat està a punt de portar-se a terme i no tinguem cap mena de dubte que es produirà. L'actual Junta directiva a la qual el Bernat té una àmplia majoria (ja s'ha preocupat ben bé de tenir-la!) l'aprovarà i el beneirà.

Anónimo dijo...

Pido que la Amrc se pronuncie y pido a su Junta Directiva que no sea tan prudente y haga lo que tenga que hacer. Son muchos años en la AMRC. La AMRC ni tocarla!!!

Anónimo dijo...

Imagino que l'AMRC ens aclarirà tot el proper dia 10 a l'assemblea. Dona gust com l'AMRC sempre ha portat tot, però jo també opino que ha estat massa temps en silenci. El dissabte com sempre seré a l'assemblea i us animo a tots a fer costat a una AMRC que no ens ha deixat mai, ara hem de fer costat a la seva Junta que continua defensant l'AMRC sempre desde la legalitat, la democracia i la veritat.

Maria dijo...

Quina llàstima m'estan fent el Bernat i "els seus"

Haver de mantenir-se en el poder a base de manipulacions, falsedats, procediments antidemocràtics, utilització de persones a tort i a dret, és llastimós, a banda d'insultant.

Marxin ja d'una vegada!

Marc dijo...

Execrable!

Cap altre comentari.

Que tornin el de sempre, aquells i aquelles que han estat deixats i deixades de banda pel president i els seus.

Aquesta és la millor credencial de la seva credibilitat.

Maribel dijo...

M'agradaria saber que opina l'APRC de desapareixer. Ja veig que l'AMRC com sempre dona exemple d'unitat i de saber fer les coses bé. L'AMRC convoca sovint als seus socis i l'APRC ho fa només quant té obligació estatutària.
Imagino que com el nostre president de l'APRC és el mateix que el de la FERC, el Sr. Bernat, li dona igual fer desapareixer l'APRC. AL final queden les mateixes persones.Poc democràtic i massa autoritarisme.

Anónimo dijo...

Pero aquest senyor per què no dimiteix d'una vegada. No li dona vergonya. La FERC no té la culpa, hi ha gent molt bona que treballa per tirar endavant. Ja està bé de cartes plenes de mentides. Bernat no saps interpretar la terminologia jurídica i et fiques en coses que no saps, a part de la teva mala intenció. Abans de escriure coses que no són certes, hauries d'assesorar-te. L'Amrc no ha estat demandada, només ha de presentar-se com a part implicada ja que forma part de la Federació. No tens ni idea i a sobre fas mal.

Jo mateix dijo...

Qui ha pensat que era una lluita de poder?
Quin poder han aconseguit aquells i aquelles que no han fet costat al Bernat: reducció d'hores d'alliberament, destitucions dels seus càrrecs, hacer-se d'empassar Juntes Directives de la FERc manipulades i fetes a la mida del Bernat, estrés, malsons, desprestigi,ostracisme, etc..
Si això és algun guany que algú m'ho expliqui.
Ara l'AMRC i l'APRC estan amenaçats de mort.
Està clar que l'ADOREC i l'APERC no han estat més que una estratègia més per aconseguir la majoria a les Assemblees de la FERC.
TOT ha estat una maniobra pensada i calculada per fer fora aquelles persones i associacions que feien nosa.
L'aprofitament del SIERC també ho és.
No n'hi ha un pam de net.
Només segueixo pregant perquè tot quedi esclarit amb els judicis i el Bernat i els seus hagin d'abandonar el vaixell amb la cua entre les cames.

Anónimo dijo...

Bernat i "camarilla",ja heu fet prou mal. Marxeu!!!!!!

Profe reli dijo...

Asombroso ver como ahora el Bernat envia publicidad de los obispados. Quien te ha visto y quien te ve. Espero que el SIERC se de cuenta que las personas no cambian de la noche a la mañana. No es que me importe recibir información del obispado que ya me gusta ya que yo soy maestro de religión y Iglesia, pero, que lo envie un sindicato es muy fuerte y mas si habeis oido lo mismo que yo de boca del Presidente. Una pasada!!! Lo que no entiendo es como el SIERC se deja utilizar. Bernat esta solo y ahora quiere hacer ver que la Iglesia esta con él. La Iglesia somos muchos pero no hace falta que nos pongamos un letrero ni enviemos propagandas.
No nos vas a engañar!!! A mi por lo menos no.

Un profe que está hasta las narices del presidente dijo...

Véte ya de una santa vez. Véte tú y tus adeptos.

Deja de inventar genialidades que en el fondo no son más que maneras de conseguir sacar de en medio a aquellos que te molestan.

Deja de utilizar al SIERC y a los obispos. ¿Te crees que nos chupamos el dedo? ¿Cuántas veces te hemos oído ir contra directrices dadas por el obispado de Barcelona en asambleas? ¿No te acuerdas? ¿Cuántas veces has hablado en público contra uno u otro obispo de Catalunya? ¿No te acuerdas?

Si quieres en la próxima asamblea de la FERC te lo recordaré de viva voz.

Ya basta de tomaduras de pelo, ya basta de manipulaciones, ya basta de cartas llenas de sutilidades para terminar de ahogar a los que aún quedan vivos.

Véte por favor y olvídanos.

Las personas que en este momento están siendo machacadas por tí y por los tuyos, seguro que son capaces de conducir la FERC, la de siempre, con dignidad, valentía y sinceridad.

No esperes mi voto porque no lo tendrás.

Alberto R.G. dijo...

Todos somos esclavos de nuestras palabras

http://www.libertaddigital.com:6681/noticias/noticia_1276312203.html

http://inforgay.blogspot.com/2007/09/los-profesores-catalanes-piden-que-no.html

Un que n'està fins al cap d'amunt dels seus invents dijo...

Un nou invent, senyor Bernat? Ara uns nous estatuts que acaben amb l'AMRC i l'APRC?
Què més pensa fer?
Quina nova idea tindrà per demostrar-nos les seves habilitats?
Dediqui's a fer puzzles, o punt, o a brodar.
Per cert, que aquest esquema tan brutal, propi de sindicats com CCOO o USTEC (grans sindicats, no la FERC) ja li havíem sentit explicar al sempre genial sr. Ferran Piñeiro, que no som imbècils,i sabem que és L'IDEÒLEG DE TOTS ELS PASSOS QUE VOSTÈ ESTÀ FENT.
Marxin d'una vegada per totes. Els hi agrairem profundament.

una de primària dijo...

Pero que lio de FERC nos intenta vender el President de Consell Nacional y demás historias. Las cosas simples son las que funcionan. No ha sabido llevar unos sencillos estatutos como los vigentes y ahora habla de Consell Nacional??? No nos lie, que somos simples maestros y profesores.