miércoles, 10 de noviembre de 2010

Vagin fent que, com més fan, més es desacrediten.

L’assemblea que va tenir lloc dissabte al matí a Barcelona per part de la nova Permanent va començar amb unes paraules del seu President, el senyor Miguel Ángel Hernández.

Entre d’altres coses va gosar dir que la FERC “anterior” no havia funcionat i que era antidemocràtica.

També va dir que era una FERC feta a la mida de 5 persones.

Sobta, meravella, indigna, sorprèn, que quan des l’Administració i els diferents sindicats s’ha lloat sempre com un sindicat petit com el nostre havia arribat tant lluny, aquest senyor es permeti el luxe de dir tals paraules.

Sobta, meravella, indigna, sorprèn, que parli de democràcia un senyor que ha donat suport al més clar exemple de “cop d’estat” dins la FERC, al més clar exemple antidemocràtic, capitanejat pel senyor Bernat Villaronga: destitució com a Vicepresidenta de la Maissa Noguera, destitució com a President de la Secció Sindical del Xavier Machacón, obertura d’expedients sancionadors a la Maissa Noguera, el Santi Villanueva, el Toni Romaguera i a la Juliana Ortega, invenció d’un nou vicepresident, el Joan Antoni Gil, creació de nous sindicats amb l’única finalitat de treure associats a l’AMRC i per por a que aquesta associació pogués tenir un pes específic, per tenir un major nombre d’associats que l’APRC, dins la FERC, aïllament dels delegats sindicals de Barcelona i Girona, veritable persecució, fins a arribar a un situació de bullying envers la Presidenta de l’AMRC i Vicepresidenta de la FERC, la Susana Vilar, etc, etc, etc.

Sobta, meravella, indigna, sorprèn que després d’una sentència que anul•la 41 acords presos de manera il.legal, segueixi aquest senyor i tota la seva tropa muntant més assemblees i prenent més acords que, evidentment, acabaran en noves demandes judicials.

Sobta, meravella, indigna, sorprèn que posin un recurs de cassació, que quan es parla amb qualsevol persona que domina el dret, diu que no tenen res a fer. Això sí, gastar-se molts diners i guanyar temps.

Però tot s’acaba senyor Miguel Ángel Hernández, senyor Bernat Villaronga, senyor Ferran Piñeiro, Sra. Luisa Ma. Sánchez, Sra. Lourdes Monfort, Sra. Ma. Luz Gómez, Sr. Josep Ponce, Sra. Montse Batlle i tots els altres.

Finalment la sentència s’haurà de complir i hauran construït un fantàstic castell de sorra que la més petita ventada l'engegarà en orris. I amb el castell a tots vostès.

Vagin fent que, com més fan, més es desacrediten.

Només cal veure que les seves convocatòries fa només dos anys omplien la sala d'actes de l'institut Maragall i ara, amb un reclam tant apetitós com INFORMAR SOBRE EL CONTRACTE FIX, només van aconseguir l'assistència d'una veintena de persones.

PENSIN, PENSIN, QUE PENSAR NO FA MAL.

18 comentarios:

Perrie M. Jr dijo...

EL que em queda clar després de comparar les dues webs és que s'ha ajornat el judici.
Relacionat com estic amb el mon del dret (per motius aliens a la feina) se que la suspensió i ajornament no són una cosa estranya i més si, com assemblea i és massa habitual, la sala no tenia constància d'una sentència prèvia.
Com diu la dita, "doctores tiene la iglésia" i la justícia, per bé o per mal, depèn de la interpretació. Em refereixo a això de si és un conflicte col·lectiu o no. Caldrà esperar a veure que diuen les parts però si no recordo malament en el cas d'un conflicte sindical intern si que s'escau el conflicte col.lectiu.

El vigatà dijo...

Transparència és sinònim de Juliana, Maisa, Susana i seguidors. Només cal comprovar-ho a la pàgina Web de la ferc-cat.org.

Foscor, maldiença, fal•làcia, menyspreu és sinònim de Bernat i seguidors –cada vegada menys sortosament. Només cal comprovar aquests apel•latius a l’il•legal pàgina Web ferc.cat.org.

Quan parlen de la “junta anterior” donen a entendre que hi ha hagut un cop d’estat dins l’altre cop d’estat?

Quan diuen que a la “junta anterior” manaven cinc han d’afegir-hi que el Sr. Bernat -el que feia i desfeia sense consultar ningú- mai va desenvolupar l’Estatut de la FERC en l’apartat de nomenament dels delegats que, proporcionalment a l’afiliació, tindrien veu i vot a les Assemblees de la FERC. Per tant és culpa d'ell. O no?

De junta només hi ha l’estipulada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya -amb majúscules. Ja ni ha prou de fal•làcies. La sentència no és ferma, però si d’obligat compliment.

Crec que ha arribat el moment de deixar de parlar de vosaltres –dels il•legals- cal que comencem, tots, a parlar de futur. D’aquest futur que tenim fotut per culpa d’estar –com deia el sindicat USOC, el 2004- mal representats en la figura d’en Bernat Villarronga

Anónimo dijo...

Una companya d'un IES proper em va comentar que a l'assemblea de Barcelna hi havia un representant d'USOC?

A mi em va estranyar molt. Ella és relativament nova però jo que recordo aquella aliança PREC-USOC i l'acudit del vaixell que s'enfonsa en boca del propi Bernat me'n faig creus. Tant ha canviat. O la companya ho va entendre malament?

Barcelona dijo...

BERNAT PRESENTA LA TEVA DIMISSIÓ INMEDIATAMENT!!!!

Anónimo dijo...

Un cop dictada la sentència, per a quan una assamblea de la FERC i posar les coses en el seu lloc?

Sento un gran neguit davant tota aquesta situació. S'han de planificar moltes coses per aquest curs, i tenim ben aprop les properes eleccions sindicals.

És hora d'actuar i posar fi, amb la llei a la mà, a tota aquesta disbauxa orquestrada des de fa temps.
Cal reparar i donar tot el suport a les nostres companyes i companys que s'han mantingut ferms i fidels a l'esperit d'unitat de tot el col·lectiu, des de les dues associacions legals i establertes per la majoria, l'AMR i APRC.

Maria dijo...

Bernat se ha vendido a todo y a todos. No te has equivocado ahora pacta con USOC y lo que nos queda por ver....
Yo también digo: BERNAT DIMISIÓN!!!! NO HAS CUMPLIDO LOS ESTATUTOS DE LA FERC Y NO HAS RESPETADO A LA JUNTA DIRECTIVA.

Anònim venecià dijo...

I ara resultarà que el Bernat vol ingressar la FERC a l'USOC-PREC, aquell sindicat que tant el criticava i que ell criticava també. Aquest home ha perdut l'enteniment, s'ha venut la FERC per un litre d'aigua ardent.

Els que realment estimem la FERC cal que deixem de cantó a qui no vol estar amb nosaltres.

Que es reuneixi la Junta legal i que el Bernat dimiteixi. Ens hi jugem massa i ja no es pot perdre més temps.

Entenc que els partits que perdran les eleccions s'entosudèixin en mantenir personatges maquiavèlics on pugin. Per a mi, però, aixó no és democràcia.

Anna dijo...

BONA IDEA, BERNAT DIMISSIÓ!!

Joan P i B dijo...

EL nostre Bernat Villaronga és el mateix que en el seu moment va ser l'únic membre d'ERC (Esquerra Republicana de Catalunya) en una candidatura d'ERC a Pineda?
(http://www.esquerra.cat/documents/en113-web.pdf, pàgina 2)

SI la resposta és si... Ja saben a qui tenen a casa?

Encuriosida altre cop dijo...

Tot tafanejant he vist que el dia 3 hi va haver una assemblea a Girona. D?aquesta podrà informar-ne algú?
Gràcies per endavant.

En Manel de Vic dijo...

Les últimes eleccions del personal laboral de Catalunya van ser guanyades de forma majoritària per la FERC en detriment d’altres sindicats com CCOO, UGT, PREC-USOC (el vaixell que s’enfonsava, segons un incoherent que ara els idolatra).
L’èxit d’aquest resultat va fer que els altres sindicats -davant l’evidència dels nostres 18 delegats- recolzessin moltes de les nostres propostes i, algun d’ells com CCOO, signés al nostra costat, mentre els d’UGT no ho feien per les seves conviccions negatives, envers nosaltres. Vaja manera de defensar els treballadors. Per què treballadors ho som tots oi?
Crec que PREC-USOC es va enfonsar, perquè ens negava drets que com a treballadors ens corresponen segons l’Estatut dels treballadors , i va obtenir un representant, si mal no recordo.
Ara sembla que inclús l’UGT en vol fer costat (?), segons em deia un alliberat d’ensenyament d’Osona, per millorar quelcom del nostre col•lectiu, però sense especificar en què -va dir quelcom d’estabilitat.
La veritat, però, hi ho diu qui ha estat delegat d’ambdós sindicats al llarg de dotze anys, és que no podem fiar-nos dels fonamentalistes laïcistes de baixa volada. Ens cal un sindicat fort -el nostre-, la FERC.
Als partits d’esquerra -parlo de les cúpules dirigents- no els interessem gens ni mica, i per això utilitzen desestabilitzadors dins el nostre sindicat per enfonsar-nos. Volen que perdem la majoria que només podem mantenir i obtenir votant en bloc (tots els i les mestres i professors/es) a la FERC “verdadera” estipulada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.
Si no ho fem així, i tenint en compte que com a personal laboral hi han afegit els TEI, ho tenim fotut. Cap altres sigles faran res per nosaltres. Si anem desunits, com volen els Bernat boys –que són quatre i el caporal, sota les consignes de qui no ens vol bé (Tripartit en general), podem perdre-ho tot. De fet els il•legals, per defensar els seus “xollos” personals, ja han demorat moltes millores que ja tindríem que haver assolit fa temps.
Ja no val allò de la possible abstenció de qui -perquè no s’ha informat en profunditat- pugui creure que no cal votar als guanyadors -si hem guanyat és perquè teníem la raó. Rectificar és de savis i per tant ja només cal ser savi. Així de fàcil i de simple.
En aquest “vaixell” hi som tots. Oblidem-nos de romanços i votem en massa FERC a les eleccions de primavera 2011 a menys que siguem masoquistes i volem continuar com ara o potser pitjor.

Encuriosda satisfeta dijo...

Curiositat satisfeta.

Mercès ala web de la BERC ja se que s'hi parla i em puc fer una idea del gran nombre de participants.

Trobo a faltar, però, aquelles magnífiques fotos generals amb la sala plena de gent com la que encapçala la seva web, imatge que ja té uns anyets, per cert.

Anónimo dijo...

Yo también opino que marche este señor Bernat, por ilegal.

MMT dijo...

Sr. Bernat i Sra. Montserrat. Quina resposta volen que els doni una administració que d'aqui a pocs dies passarà a millor vida (oposició). Per què els demana coses que fins ara vostés han aturat en benefici propi?
Quina manca de vergonya.

Ana dijo...

Bernat vete a tu casa a descansar... o a tu instituto a trabajar. ole como se nota que soy maestra me ha salido un versito y todo.

Concepción M.A. dijo...

D'assemblees antigues em sona que la FERC tenia un representant de cada província al comitè intercentres. Que ja no hi van? Com que a la web de la BERC diu que en Bernat i la Montse pregunten de part de la FERC sembla que no hi vagi ningú més.
Per cert, és el prime cop que pregunten o demanen res? Si no és així, no recordo que mai es fes public.

Anónimo dijo...

Bernat, No tens més remei que dimitir.
Si de debó t'estimes el col·lectiu, ho has de fer ja.
Demà ja és tard.

Carme dijo...

Bernat segons la sentència està fora del comitè intercentres però va de guay, del super_presi que no es perd una i ho dic amb segones. No es perd una!!!, però està més sol que la una!!! jo no sóc mestra però també se fer alguna rima