viernes, 5 de noviembre de 2010

GAME OVER, Bernat

¡SÍ, POR FIN, SE ACABÓ LA PESADILLA!
¡Ya ha salido la sentencia!, podríamos decir que "contundente" sentencia, y que como no podía ser de otra manera, da la razón a la presidenta de la AMRC y vicepresidenta de la FERC Susana Vilar, a la Tesorera de la FERC Juliana Ortega y sobre todo a la Maissa Noguera, que además el juez la restituye como vicepresidenta de la FERC.
Sí, por lo tanto, Bernat, se te ha acabado la partida. ¡Has perdido, y ya no tienes crédito para seguir jugando! Has gastado todas las monedas en un juego que sólo te ha servido para dejar un reguero de desaciertos, afectados por tus decisiones, juntas fantasmas y nombramientos a dedo que, a la fin, no han servido para nada, excepto para intentar hundir a algunas personas y dividir al colectivo.
Todo se ha derrumbado como un castillo de naipes. Ahora, lo único que te queda es la dignidad de dimitir, con elegancia, como sueles decir, pero dimitir. De igual manera deberían proceder aquellos que, con responsabilidades sindicales o responsabilidades en la APRC te han acompañado en esa carrera hacia ningún lado. También, por descontado, los fundadores de la ADOREC y de la APERC, asociaciones que ya, por sentencia, no pertenecen a la FERC. Todo ha sido un gran bulo, un gran engaño vestido con delirios de grandezas nacionales (Juntas nacionales, asamblea nacionales, Consejos nacionales, Secretarías nacionales, Permanentes, etc.). Todo esto, para nada. Así que Bernat, y todos los que con vuestros cargos le habéis seguido, sólo os queda una cosa: desenchufar la máquina, aceptar el resultado y actúar en consecuencia.
¡No hay más, la partida se ha acabado y la habéis perdido!

GAME OVER, Bernat.

14 comentarios:

Anónimo dijo...

I l'assemblea de demà? Es manté? És legal? S'hi pot decidir alguna cosa?
Vull dir després de la sentència.

Anónimo dijo...

L'assemblea de demà és del tot il.legal ja que el jutge estableix que la Junta Directiva de la FERC no és la que ara Bernat dona per vàlida si no la Junta composta per el Bernat, la Susanna, la Maissa, el Jordi i la Juliana. Aquestes persones no han convocat així que no és pot fer. No es pot decidir res que no ho decida la Junta que ha donat el jutge com a vàlida.

El noi de la Plana de Vic dijo...

Anàlisi del comunicat de la il•legal F(ERC)

“LA PERMANENT DE LA FERC INFORMA”

Més aviat diria jo que intenta falsejar i desinformar.

Diuen: “La Permanent de la FERC us comunica que avui hem conegut la SENTÈNCIA DE LA SALA SOCIAL DEL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTICIA de Catalunya per la qual declara la nul•litat dels acords adoptats per la llavors “Junta Directiva” en diferents reunions. La resolució no es ferma i contra ella la FERC ha interposat recurs de cassació.”

A la llavors “Junta Directiva” el Bernat va incloure-hi persones d’associacions fantasmes i en una assemblea ordinària van acordar coses extraordinàries. I això d’acord amb els estatuts vigents era del tot il•legal. Però, es què ha fet quelcom legal aquest personatge tan anticlerical?

La sentència del TSJ de CATALUNYA (amb majúscules) deixa ben clar que la seva aplicació és d’immediat compliment, per tractar-se d’un conflicte col•lectiu. Per tant la resolució és ferma tot i que si pugui interposar recurs de cassació.

El TSJC diu entre altres coses: “...declaramos la nulidad de los acuerdos adoptados por la Junta Directiva de la Ferc en la reunión celebrada el 25/6/09, lo que incluye los acuerdos tomados en las sucesivas, e impugnadas, de fechas 5/9/09, 15/10/09, 28/11/09, 25/2/10 y 25/3/10.”

Això vol dir que la Junta legal segueix sent la que hi havia abans del 25/6/09.

Recordem que hi ha més recursos presentats al TSJC i no dubtem que la sentència ens serà favorable.

Continuen dient: “La permanent vol posar de manifest que seguirem lluitant per portar endavant el procés de democratització de la nostra Federació tal com la majoria dels afiliats i dels sindicats que la formen van manifestar amb la seva presència i vot l’Assemblea General de setembre de 2009 i següents a Tarragona.”

Com pot parlar de democratització qui ha usurpat el nom i la legalitat d’un sindicat, la FERC (AMRC + APRC), amb una mena de cop d’estat intern, incomplint la normativa dels estatuts no derogats per cap assemblea legal? Com es poden saltar-se tants articles dels dits estatuts, incomplint totes les lleis hagudes i per haver?
Com poden parlar de democràcia els qui l’han transgredit i sembla ser que volen continuar fent-ho?
Com és que aquesta gent encara té la barra d’haver clonat la FERC amb uns nous estatuts que hores d’ara ja són paper mullat? És que pensen que la llei permet que hi hagi dos sindicats amb el mateix nom? És que no han entès que el que els cal fer, ara, és entornar-se’n a casa? S’ha vist una barra més gran?

El noi de la Plana de Vic

Una encuriosida de més a munt del Besós dijo...

Algú que hagi anat a la reunió d'aquest matí a Barcelona pot informar de com ha anat i què s'hi ha dit?

La chica de ayer dijo...

Bernat has perdut la FERC, no tens res que fer. Hi ha majoria per part de la Junta de la FERC que no estan d'acord amb tu. Jo que tu agafaria als teus amics i m'aniria a donar un gran tomb però molt llarg. La Susanna sempre ha fet les coses ben fetes i fins i tot ho ha tornat a demostrar una vegada més. Ens ha portat per el camí correcte com sempre. Ha portat a tribunals allò que no veia clar i una altra vegada més com sempre HA ENCERTAT.
Apren una mica a fer les coses bé.
Ara també posaras en dubte que el jutge s'ha equivocat??? Adeu Bernat, adeu per sempre.
Per cert he brindat amb la meva familia per aquest fet. Estic super contenta!!!

Anónimo dijo...

GAME OVER BERNAT. GAME OVER.

El xicot de l'1-9-1950 dijo...

La pàgina de l’il•legal FERC ha restat muda des de la sentència. No parlen de la reunió del dimecres dia 3 a Girona -es va celebrar?-, ni tampoc han obert boca de la del dissabte dia 6 -es va celebrar?-. Passarà el mateix amb la del dia 10 de novembre? Serà que ja han acabat els torrons abans del Nadal? Serà que ja ho han entès i estan fent les maletes?- Esperem que no se’n duguin rés que seu no sigui -. Què serà, què serà...? Ens sorprendran amb més il•legalitats en el moment menys esperat? Els recomano que repassin els manaments de la llei de Déu, el nou manament que ens va donar Jesús i les benaurances. Han demostrat que no són dignes d’entrar al Regne de Déu, perquè els manquen bones obres. Tenen la balança massa decantada a les dolentes. Segur, però, que no se n’adonen, doncs han entabanat a molta gent de bona fe que no ha volgut o no ha sabut veure que els estaven enganyant. La bona fe sense obres és una fe morta. Hem d’escoltar, llegir, conèixer les normes, les lleis i confrontar les idees per ser capaços de discernir la veritat. Seguir líders carismàtics ha portat a la humanitat a fer coses horribles. En aquest cas han estat mals anímics i de descrèdit vers la FERC, força importants per cert. Ara, però, la veritat ens farà lliures. Tornarem a lluitar, tornarem a vèncer, però amb la veritat i la legalitat. Endavant FERC (AMRC +APRC).

Segueixo encuriosida dijo...

I la de dimecres a Girona? I va anar algú que la pugui explicar?

Anónimo dijo...

A Barcelona eren unes 25 persones, tenint en compte que la camarilla de Bernat, Piñeiro i demes ja eren 10. Mestres de primària 2 o 3 penso que a curiosear o més despistats que una altra cosa. Cinta de video trencada entre altres coses, i una assamblea totalment il.legal segons ens va dir la Maissa i la Susanna que van marxar una vegada van recomenar als assistents llegir el fallo de la sentència i invitar a Bernat a marxar.
Pocs seguidors té el Bernat, molt pocs. No té res a fer.

EL JUSTICIERO dijo...

Benvolgut Sr. Bernat i camarilla:
Se’n recorda de mi? (un grup de professors que cercaven la veritat i la justícia). Ha passat ja quasi un any, quan personalment li vaig escriure una carta explicant tot el que podria passar, si continuava per aquest camí. Però Vostè no va fer ni cas, crec que es pensava quera una farsa. Doncs bé, ara podrà comprovar que la justícia ha donat la raó aquells que en un principi vostè els va decapitar i castigar perquè no seguien el seu pensament i la seva forma d’actuar, fen-li ostracisme i altres adjectius, el quals considero que son obscens per les orelles humanes. Tot i esta avisat va continuar fent el seu camí, un camí vidriós, però pot ser com diu el propi Nietzsche en la teoria del superhome :” Se califica de esta manera a los individuos que, habiendo superado la creencia en Dios y los determinismos absolutos, se concentran en crear su propio sistema moral y se someten tan solo a él. El Superhombre es aquél que no tiene miedo a la diferencia, que desarrolla sus propias reglas morales, que se debe a ellas, y que nunca escoge el camino más fácil. El Superhombre es un rechazo directo al victimismo. Li cito alguns conceptes d’aquesta teoria per refrescar-li la memòria. Crec que son lo suficients entenedors i aclaridors. Amb aquestes paraules tant eloqüents del Sr. Nietzsche acaba el meu breu discurs, el qual considero que hauria de meditar aquestes paraules, les qual son idònies i escaient a la seva persona

EL JUSTICIERO

Maria dijo...

Jo del que més m'alegro es que l'ADOREC hagi quedat fora de la FERC. Ponce i Mariluz a veure ara com expliqueu això de la FERC_TARRACO. Un altre invent que desapareix. Jo també he brindat a la salut de la BONA GENT.

Anónimo dijo...

Bernat DIMISIÓN!!!!!

El noi d'Osona dijo...

El moderador del blog segurament m’ha censurat perquè les deia massa clares. Rectificar és de savis i per tant procuraré ser més suau.
Si Senyor, ja ho deia jo, ens tornen a sorprendre una vegada més falsejant, novament, la veritat. Una nova mentida ha sortit a la seva il•legal pàgina –la que per llei ja no pot estar operativa perquè no és la de la FERC (no ho ha set mai)-. Ara volen fer creure que no han perdut. No entenc aquestes persones. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, com és normal a tots els tribunals dels jutjats, tenen diferents jutges per discernir sobre determinades sentències. I es clar, no coneixen les sentències dictades per altres jutges i, per tant, les han d’estudiar per saber per on passen. Perquè són tantes les il•legalitats dels Bernatboys que com no tinguis un bon seguiment la pots espifiar i, el TSJC no la vol espifiar i com que les demandes d’ara són una continuació de les ja sentenciades, cal que repassin els antecedents de l’anterior judici. Per tant han posposat, per el mes de gener, el judici per tal d’estudiar-ho detingudament. Ja sabeu que el TSJC, com tots els altres tribunals, va molt enfeinat. Per tant no hi ha culpables, ni s’ha fet rés malament. Tot s’ha tramitat correctament i no té res ha veure amb CONFLICTE COL•LECTIU perquè per això ja hi ha sentència ferma. Ara ens volen fer creure que tot és paper mullat. Ells saben però, com fa tot acusat, que falsejant les coses guanyen temps. Temps perquè? Jo ja se perquè. Els importa un rave la FERC. Volen destruir-la perquè els mestres i professors continuem sent docents de tercera. I em començo a preguntat qui hi ha darrera de tot això, perquè tanta estupidesa no s’explica.
Per desgràcia la il•legal pàgina de la F(ERC) no té un blog per poder-los dir alguna cosa. Ja se sap, on no hi ha democràcia no hi ha possibilitats de donar opinions. Quin fàstic.

El xicot de l'1-9-1950 dijo...

Avui l’amic del Bernat, el Sr. Ridau (ERC), ha dit al Parlament de l’Estat Espanyol el següent: “L’Església és el paràsit de luxe de l’Estat”. Amb aquest comentari queda novament clarificat qui vol que els mestres de religió desapareguin i que l’Església, que som tots els que creiem, també.
De paràsit de l’Estat ni han uns quans i els mantenim entre tots. Dels prop de 300.000 delegats sindicals que hi ha al nostre país, un percentatge molt elevat no serveixen per a rés. Molts dels alliberats tampoc. Generalment són la corretja de transmissió dels seus partits i no sempre defensen als treballadors. A la FERC ja sabeu que ni ha que són de la F(ERC) i si ens els creiem estem arreglats. Bernat ves-te’n si us plau.