miércoles, 24 de marzo de 2010

Pels que creuen en una FERC democràtica, som-hi

He vist des de dins com aquesta Federació està a punt de desaparèixer gràcies a un dels seus ideòlegs, en Bernat Villaronga. Una persona que ha estat capaç de destruir tot un equip que ha treballat com mai per tots nosaltres, que ha assolit les més altes quotes d’estabilitat laboral i de assoliment de drets laborals i econòmics. Ara ni els convoca. El pitjor de tot és que la reacció dels associats/des ha estat quasi nul·la, i més encara si parlem de secundària. Senyors/es, quina manera d’agrair-los la seva feina, sobren comentaris del que poden sentir, però no us amoïneu, tenen cor de pedra.

Molts de vosaltres calleu, creieu que es un problema de poder, però no es res de tot això, i ho sabeu. Sou plenament conscients que s’han fet i s’estan fent les coses al marge de la llei, dels mateixos estatuts de la Federació, us ha donat igual el tracte que s’ha fet a la Presidenta de Primària, la Susana Vilar i a la destituïda (per “ordeno y mando” de Bernat) Maissa Noguera... al Xavier Machacón, al Santi Villanueva, a la Juliana... i a tots/es que han gosat posar en dubte la seva autoritat; que s’hagin creat altres sindicats per tal de tenir una majoria dintre de la Junta de la FERC, amb mètodes il·lícits, i ara volen convertir-nos en un sindicat, desfent l’APRC i l’AMRC i els acabats de crear.

L’única solució de frenar aquest senyor ha estat denunciar totes actuacions i accions, no pas a ell, sinó la manera de fer, que es ben diferent, però ja s’encarrega ell de dir que es a la FERC a qui es denuncia. No li donem més voltes, a bon entenedor poques paraules. I si tot això us sembla bé i no dieu res, endavant. Us faran formar part d’un sindicat que neix de la manipulació i de la vulneració dels drets sindicals, constitucionals..., i sobre tot de la mentida. I jo i molt gent més no volem formar part.

Esperem el veredicte del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, pot ser serà massa tard. El mal ja està fet.

Si tots us dona igual, sinó demaneu explicacions, si ni tan sols voleu cercar la veritat i us dona el mateix pertànyer a un sindicat que neix amb “pecat original”, pot ser ens varem equivocar tots/es al crear la Federació.

Bona Pasqua.

12 comentarios:

Barcelona dijo...

Es veritat les assemblees estaven plenes a primària quan hi havia diners a cobrar o en reunions de la FERC no tenien els triennis o no ens feien indefinits. La gent és molt còmoda. No basta con estar agraïts i donar una abraçada que segur que a tothom agrada però ara em poso de molt malhumor quan estic asegut en una reunió i la gent del costat diu que tots volen el poder... No crec que sigui veritat, i imagino que de forma gratuita a ningú l'agradaria pasar el que molts delegats estan pasant. Clar es més fàcil dir que ho solucionin i sobre tot que no facin soroll. La justicia fa soroll i de vegades no agrada a tothom. No deixem sols a la gent que penseu que tracta de fer justicia, recordeu que en altres moments també ens van ajudar. Ahora pot ser ells necessiten que nosaltres, els socis deixem d'estar còmodament a casa esperant que tot es solucioni.

Jo mateix dijo...

Una lluita de poder? Serà una lluita per fer la coses d'acord amb la legalitat, no?
Si fos una lluita pel poder tots el delegats sindicals haurian callat i haurian esperat el seu troç del pastís a les properes eleccions (hi havia per a tots).
Sort que encara hi ha gent que creu en els principis democràtics, en la moral i en fer les coses com cal.
Fora els polítics de la FERC!!!!

Vull canviar la ZER dijo...

Dons jo diria que en comptes de'una lluita pel poder ha estat una lluita per tal que no poguem concursar, ni ser fixos per tal que la delegada de Lleida continui a la seva UNICA escola a jornada completa (abans de ser delegada estava a quatre) i continui donat-nos berenars per dir a on hem d'anar a treballar.Ha millorat molt la seva situació des de que és delegada, no?

Maria dijo...

Jo també vull canviar de centre, i he vist com davant de casa meva aquest any ha agafat l'escola vacant una que ha entrat al mes d'octubre. I jo? Tinc 18 anys de servei i soc mestra, amb el català i la Dei i no se que he d'esperar... Cada any ho mateix però alguns estan molt bé en les seves escoles. No se quants delegats estan ben colocats però jo no. Algú sap quant podrem canviar de centre?
Vull estabilitat però també vull justicia!!!

jordi dijo...

Democràcia? Parleu de democràcia i ja m'heu censurat dos escrits? La vostra democràcia la veu demostrar a la reunió de Tarragona: crits, insults, plors, patetisme... A veure si tens el que has de tenir webmaster!

Josep P. dijo...

Hola Jordi,

No sé a quina reunió vas anar tu a Tarragona. Insults? els únics que van haver-hi van ser els del President a la intel.ligència de tots allà presents. Plors? cap ni un. Patetisme? Sí quan vam podem asistir, per exemple a una votació a l'apartat de precs i preguntes.
Em sembla que la reunió a la que et refereixes és a la reunió-trampa de la destitució de la Maisa a l'APRC o la reunió de primària que van entrar el Bernat i el Ferran amb la col·laboració del Jordi Rubies per tal de reventar-la.
Per altre costat si t'han censurat alguna cosa què hauràs escrit!!! perquè Deu n'hi dor aquest comentari. Què vols dir amb això de "A veure si tens el que has de tenir webmaster!"?
Penso que el teu comentari et desqualifica i dona tota la raó a qui criticas. Ja es veu la forma de fer que teniu alguns de vosaltres. A veure si ara tu tens el que has de tenir i demanes disculpes que no és el primer comentari teu en aquest sentit

Anónimo dijo...

Perdona Jordi però a mi aquest comentari teu em sona a mafia. Quina pena de persones!!!

El que has de tenir... dijo...

I tu Jordi, ets mestre o professor de Religió...? No pot ser. No crec que un Bisbe mantingui la proposta d'algú com tu.

Profe dijo...

Bon dia nens!
Qui té el que ha de tenir per dir-me que no ha portat els deures fets?

Anónimo dijo...

Si us plau Jordi que fa molt temps que et coneixem, des de les teves andades quan volies ser president de l'AMRC i destruir a la Maria Dolors, si no recordo malament vas rebre dos vots, el teu i el d'un amic que torna a estar a l'AMRC. Jordi si us plau, pregunta a Bernat que opinava de ti abans de fer-se amic teu. Bernat no té seguidors de primària a Barcelona i no els tindrà.

Moderador blog dijo...

Desde El Reliblog querríamos comentar que en ocasiones puede haber algún comentario que no haya llegado al moderador. Si el comentarista Jordi quiere volver a enviar los comentarios no publicados la moderación de este blog los revisará y los publicará.

Una servidora dijo...

Jordi maco, se't veu "el plumero". Et donaran hores del sindicat? Per fi estàs sent una mica protagonista? A quin bon preu tan venut la moto que has comprat?

Siguis honrat per favor, que fa molts anys que et coneixem i sabem de quin peu calces.