jueves, 10 de junio de 2010

ÈXIT ELECTORAL? 73,5% D'ABSTENCIÓ, SENT MOLT GENEROSOS

Benvolgut Sr. Villaronga i nova Permanent de la FERC:

El meu més sentit condol per l’èxit de la FERC del dia 5 de juny de 2010. Realment hi ha dues coses preocupants en el seu anunci de “MÉS DE 150 DOCENTS VOTEN LA NOVA PERMANENT DE LA FERC”

La primera és que més de 150 vol dir que no s’ha arribat als 160. Això significa que fent uns càlculs ràpids, si ens aquests moments a la FERC hi ha aproximadament i tirant molt llarg 600 persones associades, la participació a les eleccions de la Permanent de la FERC ha estat d’un 26,5% i l’abstenció d’un 73,5%. I mira, he estat generós i he calculat que havien votat 159 persones.

A qualsevol eleccions això és UN FRACÀS ESTREPITÓS.

La segona és que quan en un col.lectiu es produeix una abstenció tan alarmant vol dir alguna cosa molt seriosa: QUE S’HA PERDUT LA CONFIANÇA EN LA PERSONA QUE EL REPRESENTA I QUE HA CONVOCAT LES ELECCIONS. ÉS A DIR QUE S’HA PERDUT LA CONFIANÇA EN EL PRESIDENT .

Havia dit dues coses preocupants? Perdoni però seran tres.

Així que aquí va la tercera.

La seva Permanent, segons vostè i les seves magnífiques eleccions, està formada per la Presidenta de Lleida, la Sra. Montserrat Batlle, que va ser expulsada de l’AMRC per participar activament en les baixes de gent de primària d’aquesta província, sent vocal de l’AMRC.

També va ser expulsada de l'AMRC, pel mateix motiu, la Secretària de Lleida, la Sra. Ma. Júlia Lladonosa.

La Secretària de Tarragona, la Sra. Mari Luz Gómez, va ser expulsada també de l’AMRC pel mateix motiu, sent-ne també vocal de la Junta d’aquesta associació.

Ja ni parlem de la Sra. Lourdes Monfort a la qual se la va haver d’advertir des de la Junta de l’AMRC que de seguir enviant mails a professorat de primària boicotejant el que per Assemblea d’aquesta associació s’havia acordat: mantenir les demandes contra les irregularitats comeses des de la FERC i capitanejades per vostè com a President, potser s'haurien de prendre mesures més serioses.

I no segueixo. Miri totes les persones que hi ha a la famosa Permanent són de la seva corda.

Pluralitat? Cap ni una!

Dit tot això, vull recordar-li que els docents de religió estem acostumats a llegir els diaris i sentir les notícies i que per tant tenim una certa cultura democràtica i política.

Li traduiré al català més planer: ELS DOCENTS DE RELIGIÓ NO SOM IDIOTES I SABEM LLEGIR ENTRE LÍNIES.

QUEDI’S AMB EL SEU ÈXIT ELECTORAL I JA REBRÀ NOVAMENT UNA ALTRA DEMANDA.

7 comentarios:

Cristina dijo...

Crec que us olvideu del sr. Jordi Rubies... sin comentaris.

Gràcies per el favor gratuït que has fet a l'AMRC, Bernat, al veure que has posat a la Lourdes i al Jordi a la Permanent ho dius tot , ningú hem anat a votar. Ha estat molt fàcil saber si teniem o no que anar a votar. No cal trucar a la Susanna i fer-li la pregunta.

La Lourdes era la SUPER SUPER MEDIADORA QUE ESTIMAVA TANT L'AMRC??? Sort que ningú va confiar en ella. Hem encertat de ple. Ostres con la Mediadora!!!!
Gràcies AMRC una altra vegada ens heu demostrat que rarament esteu equivocats. Un 10 per l'AMRC.

Anónimo dijo...

La Permanente, será el nombre. Por que lo que es Permanencia, le quedan los dias contaos..

Mariquita Pérez dijo...

Dos telenotícies,sr. Bernat, això és el que li queda a la Permanent.

Per cert, jo també havia trobat a faltar aque es parlés de la SUPER MEGA GUAY MEDIADORA.

I per cert també, felicitats a l'AMRC per la seva solidesa com a associació i per la fidelitat dels seus membres.

Està clar que el fet de no tenir les condicions laborals de secundària, el fa un col.lectiu molt més acostumat a donar la cara davant les dificultats i les situacions complicades.

Anónimo dijo...

Perma.... què? Com la justícia tingui dos dits de front i sàpiga llegir, dos telenotícies és molt temps per definir el que li queda de vida a la Permanent

Anónimo dijo...

Jo no diré res ofensiu contra el Sr. Rúbies ni la Sra. Monfort. Crec que els qui els hem vist actuar i parlar a les Assemblees de l'AMRC, quan encara n'eren socis, ja ho tenim prou clar.
Quina sort que hagin deixat l'AMRC!!!!

Jo soy rubia y tú moreno, yo soy blanca y tú tostao dijo...

Però la Lourdes Monfort no era aquella que dèia que era neutral? Quina desvergonya!

Anónimo dijo...

Algú sap per que en les eleccions de 2007 el Sr. Bernat anava l'últim de suplent per Esquerra en Pineda??? No el volen o es que volia dedicar-se de ple a la FERC? Els resultats han estat patètics per uns i per altres.