lunes, 7 de junio de 2010

Torni a llegir el conte del tres porquets Sr. Villaronga

Recapitulem!

El Sr. Villaronga acaba de celebrar unes eleccions del tot il•legals (els nous Estatuts presentats al Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya no ha estat encara aprovats ni publicats al DOGC)

El Sr. Villaronga, ha muntat unes candidatures a la Permanent de la FERC il•legals (només cal veure que segons l’esborrany dels nous Estatuts, per Girona no pot anar el Sr. Jordi Rúbies, que treballa i viu a Barcelona)

El Sr. Villaronga, ha permès que persones de l’AMRC passessin a formar part de l’APRC amb uns Estatuts (de l’APRC) aprovats sense el percentatge de vots necessaris perquè tinguessin validesa (la qual cosa ja està pendent de judici i també al Síndic de Greuges)

El Sr. Villaronga es permet el luxe d’injuriar a la Presidenta de primària en públic a Lleida, dient que aquesta anava en contra de l’església i que pretenia treure la religió catòlica de les escoles. Resultat, 64 socis i sòcies de l’AMRC de Lleida que es donen de baixa. Il.legal? Potser no, però sí execrable.

El Sr. Villaronga, va aprovar en una Assemblea a Tarragona les dues noves associacions APERC i ADOREC deixant votar a tots els assistents, la qual cosa és una il.legalitat com una casa de pagès (això també està pendent de judici)

El Sr. Villaronga va acceptar, com a President de l’APRC, el cessament com a Vicepresidenta de la FERC, per part de la Junta de l’APRC de la Sra. Maissa Noguera, quan havia de ser una Assemblea Extraordinària de la FERC qui ho hagués hagut de decidir i portar a terme. Una altra il.legalitat, pendent de judici.

El Sr. Villaronga ha nomenat a dit un altre Vicepresident de la FERC, el Joan Antoni Gil, quan havia d'haver estat nomenat per una Assemblea extraordinària. Una nova il.legalitat.

El Sr. Villaronga presenta ara la seva dimissió com a President de la FERC en una “Assemblea” informativa, (realment no se n’assabenta de res) quan havia de fer-ho en una Assemblea extraordinària. Novament una altra il.legalitat.

Aquesta és només una mostra de les actuacions del Sr. Villaronga.

I ara anem a pams:

Com que resulta que la manera com es va destituir la Maissa Noguera no és la correcta, com que resulta que l’Assemblea de Tarragona és del tot il.legal, com que resulta que els Estatuts de l’APRC van ser aprovats sense el percentatge requerit, com que resulta que les baixes de l’AMRC han anat a parar a l’APRC , però els estatuts que ho permetrien estan pendents de resolució judicial, com que resulta que les candidatures de la Permanent a la FERC ja han estat muntades de forma irregular, com que resulta que les eleccions de dissabte dia 5 tampoc són legals i com que resulta que el sr. Villaronga ha presentat la seva dimissió davant una Assemblea, que no era tal, sinó una reunió informativa ....

Ens trobem amb que:

El Bernat segueix sent el President de la FERC, l’ADOREC i l’APERC encara no tenen reconeguda la seva validesa legal, els nous Estatuts de la FERC encara no són vàlids, com tampoc ho són les candidatures a la Permanent de la FERC, com tampoc els resultats de les eleccions realitzades, com tampoc la possibilitat de que persones associades a l’AMRC ara siguin de l’APRC, com tampoc està clara la validesa del nou vicepresident de la FERC ni la destitució de l'anterior vicepresidenta, la Maissa Noguera,com tampoc....


Esperarem els judicis, com cal fer, però ja veuen vostès què és construir castells de sorra.

Torni a llegir el conte del tres porquets Sr. Villaronga i tregui’n alguna conclusió coherent.

De veritat que li farà bé fer-ho!

10 comentarios:

Anónimo dijo...

Sí, Sr. Villaronga esmeri's en llegir-lo perquè els judicis estan al caure.

Si més no, li podrà explicar al jutge i al fiscal el conte dels 3 porquets!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Ânims que ja queda molt poc...
Ara pot ser tindrem la foto del Sr. Ernest Maragall amb el Sr.Bernat serà el fi de festa, la festa de fi de curs. Que maco!!!! Ja imagino el invent de la Permanent en les escales del Departament. QUe maco!!!!
No li pregunten en el Departament que ha fet amb la Maissa i la Susanna??? Abra cadabra, pata de cabra. De vegades els trucs de màgia no surten bé.

Anónimo dijo...

Dono fe que no han estat registrats els estatus de la FERC que regulen aquestes eleccions. EL Departament de Treball no els ha fet públics, per que??? Les eleccions no son vàlides. Ho sento senyor Bernat i resta de seguidors. Les eleccions son il.legals. Però ha vosté tot li dona igual oi???? Que valor fer les coses d'aquesta manera. Per això no serveix qualsevol.

Anónimo dijo...

Valor?
Jo li diria d'una altra manera, però no ho diré per respecte.
Cadascú que posi el calificatiu que li sembli més adient

Luís Ma. dijo...

Este señor actúa absolutamente en contra de las normas legales por las que nos debemos regir todos los ciudadanos y ciudadanas.

Lo suyo es propio de una república bananera.

Lo siento, pero esto clama al cielo.

Es absolutamente inaceptable. Espero y confío que los juicios salgan pronto.

Anónimo dijo...

Quina poca vergonya tenen.

O sigui que més de 150 persones, 151?, han anat a votar. Això suposa que si fa uns dies ens deia que la FERC erem uns 900 (???)-xifra que jo deixaria en 600 i escaig- només ha votat un 16,6%.

Ara bé si la FERC som uns 600 ha votat un 25%.

És a dir que L'ABSTENCIÓ HA ESTAT DEL 83,4% O DEL 75%.

UN ABSOLUT FRACÀS!

Anónimo dijo...

Felicitat per la vostra tasca de recolçament al col·lectiu de professors i mestres de religió a Catalunya.
Tant difícil es deixar una cadira. Per què no plegueu tots? Per què no treballem pel mateix interès? Ara més que mai, quan nomès tenim un 6% dels alumnes fem religió, ens barallem no se per quina causa o quins problemes personals dels nostres delegats.
De veritat tota la junta (nova i antiga) treballeu pel nostre col·lectiu?
Només vull animar a tot el col·lectiu per exigir als "jefes sindical" la seva unió i el seu treball pel nostres interessos i no pels seus.

Una abraçada i penseu en en el col·lectiu.

Ramon F. dijo...

Benvolgut anònim:
a banda que el teu comentari és complicat d'entendre, perquè la redacció deixa bastant que desitjar, només et diria tres coses:
1. tens mail i obres el correu de tant en tant?
2.- el correu arriba a casa teva i l'obres?
3.- Has anat a alguna de les darreres assemblees de la FERC o a alguna de les reunions informatives?

És que si no, no s'entèn que encara et preguntis quina és la cusa de la "baralla" i quins PROBLEMES PERSONALS hi ha entre els delegats.

No has entès res de res.

De problemes personals, cap ni un, simplement problemes d'il.legalitats sindicals.

Viure en un núvol tés aquestes coses i porta a escriure coses com les que has escrit.

Pilar V. dijo...

ELS PROBLEMES PERSONALS NO ES PORTEN DAVNT EL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE CATALUNYA I EL JUTGE NO DEMANA LA PRESÈNCIA D'UN FISCAL.

QUEDA CLAR?

APA DONCS!

El Solucionador!!! dijo...

Estimat anònim,
Curiosament l'última persona que va proposar una cosa semblant a la teva ha acabat presentant-se a la candidatura de les eleccions "il·legals" que ha montat el Bernat.
Ja ens coneixem aquests salvadors i líders carismàtics que es presenten com a intermediaris i després donen supor incondicional a les presuntes irregularitas del President i la seva troupe!!!
Marxar tothom, penso que no costaria gaire, però em fa l'afecte que sempre hi hauria un grupet de persones disposades a "sacrificar-se" pel col·lectiu i agafar la direcció de la FERC (oi que és maco?). Aquestes persones sempre han aparegut en moments decisius i han acabat donant sempre suport al Bernat i les seves actuacions. Estan perfectament organitzats. Són poques persones però tenen un únic cap pensant que ho dirigeix tot i a tots.
Jo personalment no voldria acabar a les seves mans després del que he vist que diuen i fan.
Com que confio que tu no seràs un d'ells només et diria et diria que t'informis i no siguis ingenu, si us plau.