viernes, 4 de junio de 2010

EMPOLAINI'S BÉ PERQUÈ LA FOTO SIGUI BEN VISTOSA

Demà, dissabte 5 de juny, assistirem a la posada en escena d’una de les moltes il•legalitats del Sr. Bernat Villaronga.

Aquestes eleccions no es poden celebrar perquè no s’han aprovat al Departament de Treball els nous estatuts que les validarien. I, segons el meu discret criteri, ho tenen magre perquè els li aprovin.

Moltes coses hauràn de canviar d’aquests estatuts perquè siguin vàlids i, molt em temo que coses prou substancials.

Però al Sr. Villaronga això li és ben igual.

També va aprovar l’actual Junta de l’APRC amb 35 vots, tres d’ells invalidats perquè es va escriure a l’únic model de papereta que hi havia (no existia ni el vot en contra ni el vot en blanc) dos “NO” i un “EN BLANC”

De tota manera ell mateix ho va formular clarament: “NOMÉS AMB EL MEU VOT ERA SUFICIENT PERQUÈ SORTÍS APROVADA LA CANDIDATURA”, va dir.
Ara serà ben bé el mateix.

I AIXÒ ÉS EL QUE TENIM, QUE NO EL QUE ENS MEREIXEM!

De tota manera, el Sr. Bernat Villaronga haurà de comparèixer davant el Tribunal Superior de Justícia i aclarir TOTES LES MARTINGALES QUE S’HA INVENTAT.

I no sé per què però molt em temo que no trigarà massa a haver-ho de fer.

VAGI PREPARANT-SE UNA MOLT BONA DEFENSA, PERQUÈ LI ESPERA UN ESTIU CALENTET!

Si 32 vots de tots els associats i associades de l’APRC pensa que són representatius, ja no cal seguir parlant. L’abstenció en aquelles votacions va ser del 84,79%.

Però ara, el Sr. Villaronga s’ha cobert les espatlles. Creant l’APERC i l’ADOREC, mentint sobre i difamant a la presidenta de primària per tal que es buidés de socis i sòcies l’AMRC fonamentalment a Tarragona i a Lleida, aconseguirà poder posar a la seva pàgina web que la participació ha estat massiva.

Però miri Sr. Villaronga, al final, la fotografia definitiva no serà la de demà, sinó la del dia que se celebrin els judicis. Fins i tot, potser surti a premsa, la qual cosa sempre li ha agradat.

Llavors , EMPOLAINI’S BÉ PERQUÈ LA FOTO SIGUI BEN VISTOSA!

13 comentarios:

Rosita, la pelona dijo...

Ja,ja,ja
Muy bueno el artículo. Desde luego, no sé dónde vamos a llegar.
¿Ahora ha dimitido?
¿Por qué, porque le dan miedo los juicios, o nos va a hacer creer que no tiene ansia de poder?
La Junta Permanente que propone está formada exclusivamente con los suyos. ¡Muy plural, sí señor!
¡Genio y figura hasta la sepultura!

Macarena dijo...

Sí senyor Villaronga, empolaini's bé perquè sortirà a la foto i potser amb una cara no massa somrient.
Si la cara es de pomes agres, almenys que el vestit sigui vistós!

La Martirio dijo...

Vostè fa, desfà, torna a fer i torna a desfer i això sense i mportar-li un rabe què éslegal i què no ho és.

Ja veure'm el dia dels judicis què tal li va aquesta tècnica.

Veure'm què diu el jutge i el fiscal!!!!

El corsario negro dijo...

A l'assemblea que va fer al Maragall, poquetes persones i de la seva corda.

Comenci a fer-se preguntes, a veure si així se li ocórre que li dirà a l'advocat i al jutge.

Manuel L dijo...

Presumir de les fotos que ens fem de vegades és una arma de doble tall. No amaguen el pas del temps o com ens ha sentat de bé casar-nos.
El mateix passa amb les assemblees.Busqueu, compareu i... les dues fotografies d'assemblees que apareixen a la web de la FERB (la FERcdelBernat)i compareu el nombre d'assistents.

Dues fotografies fetes en el mateix lloc, el mateix dia de la setmana i aproximadament ala mateixa hora. Una amb gent de peu al fons amb els ponents dalt de l'escenari, l'altra amb cadires espaiades i la presidència al mateix nivell, entre un i dos metres per davant de l'escenari, reduint els espais, com diuen els futboleros.

Dues fotografies que marquen dues èpoques i dos sentiments. Una fotografia, l'última, que serveix més per mostrar la solitud que no pas l'acompanyament.

Recordo aplaudiments en aquell gimnàs i dubto que "Va rebre un gran i merescut aplaudiment " s'apropés als que havia rebut al costat de la Susana i la Maisa.

Un imatge val més que mil paraules. Gràcies per la imatge.

Carme dijo...

Volem la foto, volem la foto!!!! Estarà esta vegada Montilla????
Que morro té posar la taula electoral de la FERC en un local de Rivadeneyra. Molt bé Bernat, penses que no ens donem compte que vols fer creure que estas molt bé amb l'Esgléia i el Sierc per que donin la cara per tu??? On s'ha vist que no s'utilitzen els locals sindicals per fer eleccions!!! Millor utilitzar parroquies i locals de Església. Espero i desitjo que el SIERC i els bisbes obrin d'una vegada els ulls. Utilitzes l'església per fer veure que tu ets església i la resta no.
Mira que els teus actes siguin propis de gent d'església, això es el mes important i no les fotos amb bisbes, delegats i capellans.

Javier dijo...

El President s'ha comiada amb només 30 persones. Penso que ja esta tot dit i sobren les paraules. Si faci fotos d'esquenes, abans les feia de cara.

Josep dijo...

Han passat dos dies de les ansiades elecciones de la nova FERC. On són els resultats? Tant costa fer el recompte i veure quines són les estadístiques? Hi ha por a dir la veritat de tot "el tinglado" que han montat?
On és la la transparència dels representants d'aquesta nova FERC? Què amagueu?

Maria dijo...

Menudo invento del TBO.
Mejor no doy pistas pero he visto una irregularidad colosal en las elecciones que es contraria a lo que marcaban los nuevos estatutos. Lo he comunicado a la oposición y ya se habian dado cuenta. Que metedura de pata y se quedan tan frescos. Por lo menos hemos echado unas risas. Ahora ya consigo hacer reir a las personas que hace unos meses lo pasaban tan mal. Ahora ya se parten de la risa.

Xavi dijo...

Va, dieu quina es la metedura colosal de pata que jo també vull riure una estona.

Rosa dijo...

Algú va anar a votar i ens pot explicar l'ambientillo. OHHHH no hi ha foto!!!!Quina pena!!! Ja dic jo a l'AMRC que ha de portar la càmara pero no hi ha manera.....

Anónimo dijo...

Fantàstic el power point de la Petita Història de la FERC. Per que no ho pengeu en la pàgina web?
La reunió dels delegats de la FERC fantàstica. Gràcies als companys de secundària que van decidir recolçar a la Maissa, al Santi i al Xavier. Un petó molt fort a tots.

Anónimo dijo...

Mira ahora, mira ahora puedes mirar que ya me he puesto el maquillaje y tengo una cara que vas a alucinar..... esto cantaba Mecano haya por los años 80.
Hoy tambien he alucinado viendo algunas fotos! Algunos deberian haber sido fotografos antes que profes de reli.