jueves, 28 de octubre de 2010

MANIPULACIONS A DOJO I 60€ DE QUOTA! ¡¡¡¡ANDA YA!!!!

Impacta veure la capacitat de confondre i enganyar que tenen alguns, amb l’únic propòsit d’aconseguir les pròpies finalitats.

Avui he entrat a la pàgina web que es va inventar el Bernat Villaronga i els seus amics i amigues.

Esfereïdor!

Com tenen la poca vergonya de penjar una fotografia amb el Conseller Ausàs en la que posen a peu de foto:

“Luisa Sánchez, membre de la junta de FERC Barcelona.
Ferran Piñeiro, president de la secció sindical de la FERC.
Bernat Villaronga i Gríful, president en funcions de la FERC
Sr. Jordi Ausàs, Conseller de Governació i Funció Pública.
Joan Antoni Gil, vicepresident de la FERC”

?????????

En què quedem?

És el Bernat Villaronga el President en funcions de la FERC o ho és el Miguel Ángel Hernández? Què hi pinta el Joan Antoni Gil? Si ell segueix sent Vicepresident, on és la Vicepresidenta, la Susana Vilar? Algú la va avisar? O és que se l’està CASTIGANT perquè ha estat una de les tres persones que han interposat 9 demandes judicials contra tots els desgavells que ha portat a terme el Bernat Villaronga? Què volen que la Susana Vilar acabi amb una depressió com un piano? Doncs ho tenen clar!

No els sembla que ja n’hi ha prou de RELEGAR-LA AL MÀXIM OSTRACISME, DEIXANT-LA SENSE ALLIBERAMENT SINDICAL QUAN ÉS LA PRESIDENTA DE L’ASSOCIACIÓ SINDICAL DE LA FERC AMB MÉS SOCIS I SÒCIES?

Mirin senyors, deixin de dir VERITATS A MITGES O MENTIDES DIRECTAMENT.

Primer envien una carta dient que a les assemblees es parlarà del CONTRACTE FIX i quan es desmenteix la possibilitat de tenir contracte fix des de la pàgina oficial de la FERC, CANVIEN EL DISCURS I ARA EL TEMA ARA ÉS “La conversa (amb el Conseller Ausàs) va ser molt extensa i es varen tractar diferents temes que preocupen al col•lectiu de religió”

Vostès mateixos s’estan desautoritzant amb totes les martingales que estan portant a terme.

Això sí, cal reconèixer que la qüestió de la quota de 60€ per pertànyer a la FERC quan ja s’han cobrat les quotes de l’APRC i de l’AMRC, és digna de "cum laude". Em sembla realment SURREALISTA.

Quina barra!

Espero i confio que ningú que ja estigui afiliat a l’APRC o a l’AMRC pagui, perquè fer-ho seria ser del gènere tonto.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo no penso pagar ni un duro aquest senyor tan impresentable. Pero quina cara mes dura. Aquest senyor ha desaparegut de president i quan vol es posa president en funcions? Que cara mes dura, més val que Funció Pública obri els ulls per que poden tenir un problema molt greu, fins i tot el seu amic Ausas que ja tindrà més d'un, dic de problemes.
Anims que ja queda menys. Un petò molt fort a tota la gent que esteu aguantat tanta porqueria.

Cristina dijo...

Estic farta de veure la cara al Sr. Bernat i al Sr. Piñeiro.
El Sr. Bernat ara es un simple delegat i el Sr. Piñeiro no es ni delegat de personal. El tema fotos és ja un recurs més, que ara ja no cola. Treballeu d'una vegada i no feu tant de mal.

Martes y 13 dijo...

AAAAyyyyy!!!!!
el presidente haciendo manitas con el Ausaaaasss......!!!!
Qué potiito!

Un que es pregunta dijo...

I no serà que aquesta reunió no és actual, sinó de l'impàs entre eleccions però ara ha estat el moment de fer-la pública?
I no serà que aquesta afiliació individual sense passar per cap de les associacions federades és en realitat un primer cap cap a la desaparició de l'AMRC i l'APRC i les ja programades de l'ADOREC i l'APERC?
I no serà que no s'ha informat a ningú de que qui ja forma part d'una associació federada no li cal afiliar-se directament sinó és que vol pagar dos cops?

Anónimo dijo...

Que Déu em perdoni, però el Bernat està cada vegada més pobre i més abandonat. I a sobre que té la connivència del seu partit... sense paraules. Quina xaqueta, mare meva.

Quin desastre de tripartit, quin desastre, de ERC, manipulant i donant coba els seus afiliats. Així anem. No és patrimoni nostre això del "seny català". Doncs, a mi em sembla que esten patinant ja massa.

Bernat, volem ja la resolució judicial i cadascú al seu lloc.

Anónimo dijo...

Això de demanar-nos més diners ho ha dit tot. Bernat t'has passat!!! L'APRC hauria de retornar-nos els diners, uns diners que fa temps que no sabem on van a parar!!! Transparència Bernat, Transparència!!!!

Diego de la V. dijo...

I ara que?

Segons la web de la BERC ja ha sortit dla sentència i pel que sembla s'ha de tornar enrere en el temps però per altra banda afirma que seguirà amb la seva fugida endavant.

Ja no se que pensar. A una de les parts els havia sentit dir que si la sentència era contrària doncs res, si no es té raó no se'n té i només cal reconeixer-lo. De l'altra part no n'havia sentit res i el primer que sento (bé, llegeixo) és que tot seguirà igual.

I ara què? Té algun valor aquesta sentència? S'ha d'aplicar o hem d'esperar recursos i recursos?

Estic convençut, i per això calleu, que espereu a saber per parlar, per dir, per opinar. No n'hi ha rou amb dir que ha sortit. Una sentència s'ha d'estudiar, mirar i remirar i no confomar-se amb els titulars.

Mentre espero em pregunto: I ara què?

El noi d'Osona dijo...

Avui és un dia feliç per l’autèntica FERC (AMRC + APRC). Per a mi, que he rebut dues trucades de membres de la junta legal, també ha estat un dels dies més feliços –tot i les llàgrimes per l’emoció que m’embargava-, perquè s’ha fet justícia, una justícia llargament esperada pels qui amb tanta paciència han aguantat tanta merda (Emmerda que alguna cosa queda, diuen les males persones) abans d’actuar contra els Bernatboys. I encara hi havia qui pensava que no n’hi havia per tant.
Després de l’espantós suplici i del llarg viacrucis sofert, pels nostres estimats dirigents, en defensa de la nostra FERC (mestres i professors), el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya s’ha posicionat i ha dictat sentència. Una sentència que ha donat la RAÓ a qui tenia la RAÓ. Ja no haurem de suportar a qui per desídia i maldiença personal –ja que la informació per part de la www.ferc-cat/org no ha mancat en cap moment, però potser si les ganes de llegir-la -, encara tenia la barra, el dissabte passat, al Seminari de Vic de dir que no s’havia d’haver arribat a aquesta situació. Com si per a ella les demandants,elegides democràticament, fossin culpables de no haver aguantat més i més el “martiri” i les bajanades a que estaven sent sotmeses i sotmesos els nostres representants.
Estic content perquè sé que hi haurà noves sentències, FAVORABLES, que posaran al seu lloc als qui tant de mal han fet a la FERC i de la qual, mestres i professors, no hem abjurat.

Visca el reliblog!