martes, 16 de febrero de 2010

TOT PLEGAT, LAMENTABLE!

Un cop més rebem una carta de la FERC signada pel president.

Un cop més hi ha persones de pes absents: ni la presidenta de primària, ni la tresorera de la FERC, ni cap dels dos possibles (sub judici) vicepresidents.

I el que és més greu, ni la presidenta de primària, ni la tresorera de la FERC que formen part de la Junta Directiva de la FERC, no n’han tingut notícia fins ara que han rebut la carta. I tampoc cap dels delegats i delegades sindicals de Barcelona i Girona . No és una història nova, però no per això deixa de ser simplement vergonyós!

De quina FERC estem parlant? De la que decideix el president? De la que manipula a la seva voluntat? Si us plau, prou de farses!

Hi ha coses que per educació i sensibilitat , per deferència i des de la legalitat, no es poden fer, a no ser que el que es persegueixi és l’ofensa i el menyspreu envers algú o alguns.

A la fotografia hi apareixen a més del president, la Montse Batlle, la Mariluz Gómez i el Ferran Piñeiro.

Que curiós! La Sra. Montse Batlle i la Sra. Mariluz Gómez van ser expulsades de l’AMRC per ser les agents que varen proporcionar els models de baixa de l’AMRC i les van tramitar. Com a vocals de la Junta de l’AMRC, tenien l’obligació de vetllar perquè ningú es donés de baixa de l’associació que representaven i resoldre els possibles malentesos que es podien haver produït. Tenien l’obligació de posar-se en contacte amb la Junta de l’AMRC a fi d’evitar-les o de buscar solucions. La seva actitud va ser totalment la contrària.

El Sr. Ferran Piñeiro és simplement un delegat LOLS que en cap cas pot representar el col.lectiu de docents de religió de la FERC ni davant l’Administració d’Educació, ni de les diferents autoritats polítiques.

A més, novament a la carta el president de la FERC menteix. Van ser els dos advocats, el Sr. Avilés per part de les demandants i un advocat del Col.lectiu Ronda, per part del Bernat en tant que representant legal de la FERC, que varen demanar a la jutgessa que considerés la seva actuació com a no competent i que les demandes passessin a mans del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Ja veurem què passarà, però aquesta entitat és la que té la màxima jurisprudència al nostre territori.

Així doncs, novament, ens trobem davant una carta insultant envers les persones abans esmentades i falsa en el que respecta a la informació que es dóna dels judicis.

Els judicis contra acords presos de manera il.legal no han acabat i el president de la FERC haurà de trepitjar els jutjats més vegades.

Segueixi actuant com si res hagués passat, però li ben asseguro que cada cop que envia una nova carta hi ha més persones de les que imagina que ens sentim defraudades i estafades per les seves actuacions i les de la seva ombra, el Sr. Ferran Piñeiro.

Tot plegat lamentable!

53 comentarios:

Carme dijo...

Em sembla increïble tanta prepotència, tantes ganes de fer mal i tantes ganes de sortir-se'n amb la seva.

Bé és cert, que cada cop més, està quedant prou clar quina és la FERC que vol, el president, el Bernat.

Doncs miri, a mi i a moltes altres persones que conec i amb les que he parlat, no ens interessa ni vosté, ni el Ferran Piñeiro, ni aquesta FERC, manipulada al seu gust.

Marxin d'una santa vegada i deixin de marginar a aquelles persones que han gosat denunciar totes les qüestions que han anat aprovant de manera gens d'acord a res més que als seus propis interessos.

Ara ja tinc clar qui hi ha darrera seu donant-li suport i tota mena de consells.

Lola dijo...

¡Váyanse ya y dejen de manipular! usted y toda su camarilla. Es vergonzoso ver hasta dónde han llevado a la FERC.
¡Dejen ya de humillar a ciertas personas, entre ellas a la presidenta de primaria y vicepresidenta de la FERC!

Anónimo dijo...

Pero cuanto le gusta aparentar a esta gente, fotos y más fotos!!! Ahora se da cuenta el Presidente que habia que arreglar la situación de primaria? Como tiene la cara de vender algo como descubrimiento suyo, cuando nuestra Presidenta de Primària lo lleva pidiendo hace años?
Bueno, bueno, ahora dice que para el 2012, que no se sabe quien gobernará. Se lo ha puesto fácil al Departament eh???? Y mientras siga reuniendose y haciendose fotos, con unos "representantes de la FERC" que a mi me hacen temblar... Recordemos que el Sr. Ferran Piñeiro es presidente de la sección sindical nombrado a dedo. Pidan el acta de su nombramiento al Sr. Presidente tal vez la encuentre o se ponga ahora mismo a hacerla. Como todo.... luego se queja de demandas...

Anónimo dijo...

Qui ha escrit la carta de la Federació? Maissa no porta dieresi i el Sr. Bernat sap escriure correctament el seu nom. Ara ho fa el secretari? I per què no signa? Si ja dic jo que hi ha una persona darrera de tot això que és el culpable de tot.

Anónimo dijo...

Sóc una sòcia de primària que vaig estar el dia del judici. El nostre advocat ens va dir que els dos advocats van demanar a la jutgessa poder presentar les demandes en un estament superior el TSC. També diuen mentides els advocats? Jo estava davant. Van ser els dos advocats abans d'entrar al judici els que van arribar a aquest acord que els va semblar més oportú. Bernat, explica les coses com son i deixa de dir el que no és veritat. Torno a dir, jo estava davant!!!! Truqueu als advocats i li feu la pregunta directament.

Anónimo dijo...

Ànims per la Maissa, la Susana i la Juliana. Felicitats per la seva discrepció i saber estar.

Anónimo dijo...

Susana continua treballant com sempre has fet. Amb el teu curs que és magnífic. Pot ser no et queda temps per anar a reunions de falses promeses,o pot ser una altra vegada el Bernat oblida els estatuts de la Ferc i no sap que ha d'informar a la Susana de tot el que faci des de la Ferc ja que és la Presidenta d'una Federada.

Anónimo dijo...

Menos mal que tenemos a nuestros Delegados/as de siempre. Habeís entrado en su página? Qué opina de todo esto Guridi? Por qué no se informa a los miembros de la Junta de la FERC? Quién paga todo estas cartas, es más... Puede funcionar un sindicato con cuatro delegados, frente a los 20 que tenemos? No se les tiene en cuenta? Qué leñe está pasando? Qué más ha de pasar para salir a la calle??

Juan Pedro dijo...

Cada vez que me llega una carta de Bernat, o de quién sea que la haya redactado, porque jamás Bernat ha escrito con diérisis el nombre de Maissa (tal que así "Maïsa") ya me echo a temblar.

Esta vez las cosas no han sido distintas.había más que razones para temblar.

¿Dónde está la representante legal de primaria? ¿Dónde está Susana? ¿Dónde están los delegados sindicales de Barcelona?

Evidentemente, ante estas preguntas rápidamente he cogido el teléfono y me he informado de qué había pasado.

Sencillo, Bernat ni tan siquiera ha comunicado a los delegados ausentes ni a Susana sobre esta reunión.

¿Por qué? Simplemente porque él no cuenta con alguien que lo ha denunciado. Así de bestia y así de simple.

Es decir que, todavía no ha entendido el presidente de la FERC que no es a él a quien se denuncia sino aquellos acuerdos que de forma antiestatutaria, es decir, de forma ilegal, ha forzado que se tomaran. Todavía no ha entendido qué es vivir en una sociedad democrática. O sea, que si Bernat fuera el presidente del gobierno y el PP le hiciera una moción de censura, dejaría de hablar con todos los representantes del PP e incluso no les dejaría estar en el hemiciclo.

¡Qué barbaridad!

Siga usted haciendo las cosas así y los juzgados van a ser su segunda casa.

Váyanse ya, usted y aquellos que le ríen sus gracias, que por cierto no hacen sonreir, sino llorar a moco tendido.

Pepe dijo...

Marxin d'una santa vegada i deixin treballar aquells delegats i delegades que sempre ho han fet.

Deixin que entri novament aire fresc a la FERC.

Deixin de vendre'ns la moto. Ara resulta que el Departament resoldrà la nostra situació el curs 2011-2012? Què s'han cregut, que ens llepem el dit? Per favor!

Realment costa no donar-se de baixa avui mateix de la FERC, però com que per fer-ho no hi ha altra manera que a través de l'associació a la qual es pertany, ni boig deixo penjada a la Susana.

Senyor Bernat, per ser que està afiliat des de fa mil anys a Esquerra, poques coses ha après del funcionament democràtic d'un grup. Espero i confio que mai li donin un càrrec polític!

Deixin ja, com deia la meva mare, de "marear la marrana" i marxin.

Cristina dijo...

Ara es donen compte de les ZERS. Ahir a la nit vaig parlar amb la Susana i em va explicar que l'any passat volia presentar un estudi que s'havia fet per agrupar les ZERS i poder concursar. La Montse Batlle, la Mariluz Lopez i el Ferran Piñeiro no van voler canviar res.Ellos pensaron: "Estamos tan agustito"
Total això de les ZERS a mi no m'afecta...

Xavi dijo...

Sobre quien paga también es importante. La Ferc no paga y la amrc no paga las cartas, más que nada porque segun me dijo su presidenta, Bernat en su dia se apropió de la base de datos de primária y envia a quien quiere sin su autorización. A no sócios, a difuntos, y sin embargo no informa a los nuevos socios por que no tendrá las direcciones. La APRC PAGA TODO, LO DE PRIMARIA Y LO DE SECUNDARIA. Ojo con este tema que puede traer problemas... Las cuentas han de estar claras.

Roger T. dijo...

Com l'actuació del Sr. Villaronga i del Sr. Piñeiro sigui habitual entre membres d'ERC, les properes eleccions perderan el meu vot. Confio que des de el seu partir sàpiguen reaccionar i recriminin actuacions d'aquests destacats afiliats que no fan més que treure credibilitat a un partit que presumeix de netedat i transparència. Tot el contrari del que estan fent a la FERC, ara dirigida? per aquests dos senyors.
Torno a repetir: ERC perdrà el meu vot

M ª Cinta S. dijo...

resposta al Roger T.

Jo també deixaré de votar ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA al conèixer d'aprop al Bernat Villaronga i al Ferran Piñeiro. Si aquest partit polític funciona com ells no serveix per a res al nostre PAÍS. Jo el que vull és gent decent.

Jordi dijo...

La meva pregunta és per què el Bernat no convoca una reunió de la FERC en Barcelona? On són la resta de delegats de Barcelona, on és el Santi, el Xavi i la Maissa??
Si la Ferc va arribar on va arribar va ser per el treball fet per la Junta de la Ferc i el treball en gran part d'aquestes persones que portaven el pes més gran. Imagino que la Presidenta de primària també.
Bernat dóna la cara en Barcelona i no convoquis fora d'aqui. Secundaria també sap el que estas fent. Primer va ser la Maissa i ara et carregues a la Presidenta de Primària.

Josep dijo...

Xavi, está clar qui paga tot això, però per què no es fan públics els pressupostos?
Per què els reuneix l'Administració sense saber-ho la Presidenta de Primària?
Jo tampoc votaré ERC, només faltaria...

Juliana dijo...

Aunque miembro de la Junta de la FERC y asociada de la AMRC, no recibo las cartas de la FERC, será para ahorrar sellos. Ahora bien si que hay compañeros/as que me las hacen llegar. Veo la fotografía de cuatro personas que no se han molestado demasiado en ayudar a los maestros/as, sobre todo dos ,que cuando en algún comité intercentros se ha solicitado que los maestros/as de primaria estuvieran en menos centros, una de ella ha contestado a la administración que no hacia falta que ya estábamos muy bien y la otra ha callado sin dar apoyo a la petición de mejora.
Creo que si los negociadores con la administración han de ser ellos esta mejora de primaria va para largo. ¡ Lo siento por mi colectivo!

Lluís dijo...

Caramb Juliana! no sabia res de tot això. O sigui que les dues senyores que han anat a negociar amb en Bernat no van defensar en el seu moment als mestres de primària? És cert que se les ha expulsat de l'AMRC per haver facilitat els impressos perquè associats i associades de Lleida i Tarragona es donessin de baixa?
Perdona,però sóc de secundària i aquesta informació m'ha arribat, però no sé si és certa.
Realment si aquestes persones estan negociant la situació de primària, escandalosa per cert, aneu apanyats!

Alba T dijo...

Sóc mestra de primària i pago la meva quota a l'AMRC i per Déu que tinc tot el dret del món a que la meva presidenta Susana Vilar m'informi de les negociacions sobre el meu col.lectiu. PERÒ NO HO POT FER PERQUÈ LI FAN BOICOT EL BERNAT VILLARONGA I EL FERRAN PIÑEIRO I NO LA INFORMEN DE RES I, ÉS CLAR, QUE QUAN REBEM CARTES AQUESTES INFORMACIONS ESTAN MANIPULADES

Exigeixo informació de primera mà per a la meva presidenta.

El col.lectiu de primària estem fins els nassos d'aquestes persones manipuladores, que ens deixin treballar tranquils als nostres centres i que la nostra presidenta tingui tota la informació.

Francesc Xavier dijo...

Sembla que la gent va calenteta i no és d'estranyar. Les coses han arribat a un punt que fan fàstic.
N'estic fins al capdamunt de rebre cartetes manipulades amb fotografies on aquelles persones que sempre han treballat per nosaltres i que penso que segueixen sent delegats i delegades de la FERC no hi siguin presents.
Només em faltava veure que a la foto no hi surt la presidenta de primària.
Vinga home! que ja n'hi ha prou!

Carmen B. dijo...

Bernat Villaronga y Ferran Piñeiro. Si subís al departamento para haceros la foto, vale! Pero si lo único que sabéis hacer es decir que habéis conseguido trienios, sexenios y otros "enios" que resulta que es lo que ya han conseguido los interinos y que por tanto, se nos adjudica por ley, no hace falta que perdáis el tiempo. No somos menores de edad y no nos engañáis tanto como vosotros os creéis.

atentamente Carmen B.

Pilar V. dijo...

Ja està bé de tantes xuminades. Si us plau, Bernat, Ferran i companyia, deixeu de fer animalades i sortiu per la porta gran, que encara hi sou a temps.
Marxeu ja, d'una punyetera vegada.
Fa temps que no em crec ni una sola paraula del que féu, dieu i escriviu.
N'estic més que tip de rebre cartes amb fotos que més que altra cosa em tiren enrera.
Deixeu de fer el paperina i deixeu que les persones que sempre han treballar per nosaltres o segueixin fent.

maria inta dijo...

llegida la carta enviada pel Bernat Villaronga desitjo des d'aquí una ràpida recuperació del Sr. josep Ponce. Trobo però poc elegant que només s'esmenti la malaltia d'aquest senyor i no d'altres que també es diu a la carta que estan malalts.

Salut per tothom

Maria Cinta

Joan Carles B. dijo...

Acabo de llegir la carta que en Bernat ha escrit en nom de la FERC, no perquè m'hagi arribat, sinó perquè me l'ha passat escanejada.
Cal que digui res més que el s'ha dit?
De quina FERC parla? On és la presidenta de primària, on són els delegats sindicals de Barcelona i Girona? Com s'atreveix a anar a negociar qüestions de primària amb dues senyores que han estat expulsades de l'AMRC i amb un delegat LOLS que no té representativitat legal?
A què juga sr. Bernat Villaronga?
Deixi'ns de fer el llit i marxi per la porta gran. estic disposat a anar a l'acte en el qual se li doni la medalla de la FERC i al seu amic de l'ànima, el Ferran Piñeiro, si cal, tambe li donarem.

Vicus ausonae dijo...

Apunts d’una situació insostenible

El dissabte 28-02- 2005 es va celebrar una assemblea, que no es va celebrar perquè el dia 28-02- 2005 era dilluns. Bernat va ser elegit i nomenat president de la FERC.

“D’aquesta ja us en recordareu” ( Piñeiro en no sortir delegat). Nomenat pel Bernat per a la secció sindical, va començar la seva activitat, la seva amenaça. Un membre d’USOC és de la secció sindical FERC sense saber-ho.

La que va presentar-se per Tarragona com a nº 1, inscrita a corre cuita a l'AMRC, sense cap convicció, és de les recentment expulsades lleidatanes de l'AMRC (amb l’ultima foto sabreu qui són) per instigar a donar-se de baixa del col•lectiu que no defensen. Han anul•lat les altres dues delegades. Motiu?

La última vegada que es va poder concursar (mèrits, capacitat i experiència), la delegada de Lleida ho va distribuir a dit. Ella té jornada completa a Lleida capital. No l'interessa el que siguem fixos ni els concursos perquè ella no té la titulació adient. D'aquí la seva poca predisposició a canvis que la perjudicarien. Mentrestant, els que entren tenen millors destinacions que el antics.

El Sr. Bernat comença a donar excuses pel possible canvi de govern a la Generalitat. L’actual, se salta l’Estatut amb l’ajut de les escoles laiques que ens van arrabassant les places de mestre i professor de religió alhora que critiquen a sacerdots i bisbes. El Bernat sap que les seves mogudes ens han condemnat almenys 3anys més.

El posposat judici del dia 10, que denunciava fets i no a persones, passarà a mans del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Una manera de guanyar temps a càrrec del Bernat per seguir prenen decisions. Continuarà llogant autobusos per traslladar docents i familiars per assistir i/o votar noves il•legalitats?

L’AMRC és pel Bernat com un gra infectat al glútis, d’aquí la seva dèria per ensorrar-la. Li fem nosa i també part de l’APRC. El Bernat va robar la base de dades de l’AMRC. El fet és greu i demostra, a més, que quan algú no rep els seus escrits piñeirencs, és perquè a ell no l’interessa que els rebi. A més, algú pot trobar-se canviat d’associació de mestres o professors sense saber-ho !!!

Recordeu que el Bernat és president de la FERC, de la APRC i ara a més de l’APERC i organitzador de l’ADOREC!!! Però diu que només vol la FERC!!!

Recordem que amb la LOE som docents. Per què els seguidors del Bernat volien boicotejar una assemblea de l’AMRC en la que es va fer constar als estatuts la paraula docents?

Els més de 3000 euros de Montserrat han obert moltes portes al Bernat. Recordeu però la paràbola del fill pròdig? Mentrestant els afins no critiquen aquests dispendi absurd per na foto.

La justícia, encara que justa, és lenta i, mentrestant, el Bernat seguirà actuant il•legalment. Davant d’això ja no se si fem bé en intentar salvar la FERC que ell a desunit.

La Ventafocs dijo...

Vàyase Sr. Bernat. Dedíquese a la política asamblearia a ERC. Potser inclús el facin president de la Generalitat. Pobres catalans.

Anónimo dijo...

Felicito enormement a l'AMRC, segur que donarà les seves explicacions quan la seva Junta ho cregui oportú. A la carta ja es veu l'estil del President de la FERC. Es el més guay!!!!
Felicito a l'AMRC per què el dissabte ho passarem molt bé a Sant Pere, recordarem "viejos tiempos" i una vegada més l'AMRC demostrarà que sigui el que sigui sempre està unida i continua tenim il.lusió.
Per cert cadascú de nosaltres ens pagarem el dinar.
Una abraçada molt forta per l'AMRC i cap endavant!!!

MARIA DOLORS M. dijo...

LES COSES CLARES I BEN CLARES!!!!!!

L'AMRC NO HA PUJAT LES QUOTES DELS ASSOCIATS PER CAP MOTIU. DES D'AQUÍ FAIG UN CLAM A LA SRA. O SRTA. MONTSE BATLLE DE LLEIDA (CESSADA DE L'AMRC) I A LA SRA. O SRTA. MARIA LUZ DE TARRAGONA (TAMBÉ CESSADA DE L'AMRC) QUE DEIXIN DE MENTIR.

ESTÀ CLAR QUE SENSE MENTIR NO TENEN CAP FORÇA PERÒ, QUE QUEDI CLAR, LA MENTIDA ÉS DEL DIMONI.

MARIA DOLORS M.

Anónimo dijo...

M'acabo d'asseventar que la sra. o srta. Montse Batlle a baixat aquesta setmama a Barcelona. No sé si és per anar al Sepu o per reunir-se amb els de sempre per anar a l'administració.

Simplement vull fer aquest comentari al blog per si de cas rebem una altra carteta.

Anónimo dijo...

GENT DE LLEIDA I DE TARRAGONA DESPERTEU QUE US ESTAN PRENENT EL PEL.

jordi dijo...

Ei webmaster, m'has censurat un comentari! Ja veig per on va el percal! A veure si tens collons de publicar-lo que no passa res. I vosaltres parleu de democràcia? Que Déu ens agafi a tots confessats. Ah, per cert. I quan de xarnego que corre per aquí. Publica'l home que estava molt ben escrit gilipolles!

Maria de la Fe dijo...

Sr. o Srto. Jordi li prefaria que no faci servir insults en aquest blog, les coses es poden dir de moltes maneres però les seves l'çunic que demostren és la seva impotènica i la seva falta de raó

Maria de la Fe

Carme F. dijo...

Sr. Jordi, pel seu to entenc que no li hagin publicat el seu escrit. En un blog no es pot insultar. Guardis els seus "collons" pel que li calgui de menester i no insulti dient "gilipolles" a algú que intenta que el blog mantingui una línia crítica però no insultant. Em temo molt que sé qui és vosté.
Agraeixo enormement que no s'hagi publicat les seves grolleries. El dia que aprengui a dir les coses sense insultar de ben segur que li publicaran el seu escrit.

Lluís N. dijo...

Aquest Jordi que tracta de gilipolles al "webmaster" i que li diu que no té collons per publicar el seu escrit, que el considera antidemocràtic i que ens tracta a tots i totes de xarnegos és qui m'imagino?
Miri, sap que passa? que en primer lloc s'equivoca de interlocutor i en segon lloc vostè no ha llegit que en el blog s'ha habilitat la moderació dels comentaries. Per tant,no li estrany que l'autor del blog no aprovi el seu escrit que, a jutjar per les seves afirmacions debia ser cosa fina.
Aprengui a escriure sense ser groller.
Repeteixo si vostè és qui imagino, puc entendre l'insult que utilitza perquè a les seves intervencions a les assemblees també l'utilitza constantment.

Josep Anton dijo...

Ei, us ha arribat aquesta nota??

Sabeu quan haurem d'esperar per saber el resultat i acabar amb aquesta situació que ens ha dut el nostre estimat President???

No dimitira pas, li agrada sortir a les fotos i sentir-se imprescindible i l'únic capaç de solucioar-lo tot?

NOTA INFORMATIVA SOBRE ELS JUDICIS DEL DIA 10 DE FEBRER DE 2010

El dia 10 de febrer de 2010 estava previst celebrar dos judicis al Jutjat Social número 14 de Barcelona, i per decisió de la Jutgessa han quedat en suspès. El motiu de la suspensió ha estat, el plantejament dels dos lletrats, que el tribunal competent és el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Aquesta decisió va complaure a totes les parts.

Aquesta solució, de fet, simplifica molt les coses. La Sentencia d’aquest Tribunal haurà de ser executada de forma immediata.

Ara cal esperar que la Jutgessa declari que és competent el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, i es passaran les demandes a aquest Tribunal.

Viki dijo...

Sí que l'he rebut. Com sempre la realitat i la ficció (les explicacions que dóna el Bernat a les seves cartes amb fotografia inclosa) no tenen res a veure.

Que vagin fent, que com més facin, més demandes els cauran i al final seran famosos!

Santa Maria de la Paciència dijo...

Hola gent, només volia fer públic aquí al reliblog, que aquestes persones que ho manipulen tot ara han posat dues demandes al Sr. Avilés. Les dues demandes són ben ridícules però amb ells sembla que no els importa. En fi continuen divangant, què hi farem!

Molta paciència és el que ens cal per aguantar tremendes persones i demostrar que el "savoir faire" no està discutit amb la defensa del nostres drets.

Sandra dijo...

No he volgut ser mai advocat perquè això comporta, de vegades, defensar l'indefensable. Aquest és el paper que li toca jugar ara a l'advocat del Bernat Villaronga, tot i que amb la llei a la mà els judicis estan guanyats.

Ciutadà del món dijo...

Sr. Jordi. A mi no em van publicar un escrit perquè darrera de Sr hi vaig posar un interrogant (Sr. ?). Tenin en compte que vosté ens insulta a tots i a totes força més, imaginis!!! Això és un blog per a persones educades, enten?
Per cert, crec que vosté no sap que és un xarnego. Busqui al diccionari, s'aprèn molt, sap?
Sembla que la cosa no els hi va massa bé. Ja se sap, abans es descobreix un mentider que un cec o un mut. A vegades, però, hi ha qui té totes aquestes qualitats.

Osona diu prou dijo...

No te n’adones Bernat que mica a mica vas perdent tota la credibilitat?

No te n’adones que no pots explicar cada vegada el mateix en escrits i assemblees?

No te n’adones que no és just que impliquis a la teva família en els teus disbarats?

No te n’adones que ens estàs perjudicant molt fort per culpa d’un amic teu que vol poder i hores sindicals?

No te n’adones que la gent que ha treballat fins fa poc ho ha fet amb el “seu temps”?

No te n’adones que els que volen hores sindicals no s’han mogut fins ara?

No te n’adones que fas servir un temps, excessiu, que et van concedir uns votants als quals has fallat i enganyes dia rere dia.

No te n’adones que per la teva culpa fa quatre anys que estem falcats en uns centres i que, a més, per culpa teva, potser alguns ja ni arribarem a ser fixos?

No te n’adones que explicar bajanades a determinats bisbes et passarà factura quan coneguin la veritat?

No te n’adones que has passat d’idolatrar al Sr. Avilés (un Sr. amb majúscules) a carregar-li tots els morts?

No te n’adones que a hores d’ara ja hauries d’haver tocat el dos.

No te n’adones que no es pot anar d’intel•lectual sense ser-ho?

No te n’adones...

Un que s'informa dijo...

NOTA DE PREMSA.

Els docents de religió al nostre país.

En resposta a una carta al director del senyor Bernat Villaronga, apareguda el passat dia 29 de setembre; des del sindicat USOC–Ensenyament, majoritari al sector de l’ensenyament privat de Catalunya, volem manifestar:

 No coneixem cap altre col•lectiu laboral més maltractat que el dels professors de religió dels centres públics.
 Les condicions laborals que patien aquests treballadors fa pocs anys és difícil d’explicar i més difícil d’entendre. No tenien cap contracte laboral, no cotitzaven a la Seguretat Social...
 Els drets bàsics establerts a l’Estatut dels Treballadors no s’aplicaven als professors de religió dels centres públics.
 De forma lenta i progressiva, estem aconseguint que aquests treballadors entrin al mercat laboral (no és cap ironia).
 El problema fonamental, entenem, és que aquest col•lectiu ha estat mal representat. El Senyor Bernat Villaronga dedica una extensa carta a insultar el meu sindicat. Potser ell i la Federació d’Ensenyants de Religió de Catalunya (FERC) haurien de dedicar el seu temps a millorar les condicions laborals dels treballadors que diuen representar.
 Molts lectors no ho entendran. Però estem parlant d’un col•lectiu, els docents de religió dels centres públics, que no consoliden cap antiguitat, no cobren triennis, que any a any podien ser acomiadats de forma gratuïta (?).
 Tot això ha succeït al nostre país, malgrat nombroses sentències judicials que donaven la raó a aquests docents. Difícil de creure però, senyors, estar mal representat al nostre país es paga car.

Barcelona, 1 d’octubre de 2004

Pedro Miguel Galiana Richart
Secretari d’Informació d’USOC – Ensenyament.

Sants comença a despertar dijo...

Juro (i sóc conscient que poso a Déu per testimoni) que mai en ma vida havia vicut tan d'aprop tant odi i tanta rencúnia junta. Bernat i companyia us esteu passant de la ratlla

COHERÈNCIA dijo...

OH!!!!!

Demandes contra el Sr. Avilés????

LOURDES MONFORT ESPEREM LA MATEIXA CAMPANYA CONTRA LES DEMANDES QUE VAS FER ABANS DEL DIA 10 DE FEBRER.

MOLTES GRÀCIES MACA

Un d'Osona dijo...

Avui dijous dia 25 de febrer el Sr. Bernat ha programat una nova reunió intempestiva de la junta de la FERC a la que segurament, si no estan ja cremats, assistiran també els nomenats a dit per “Sa excel•lència”. Una d’aquestes reunions absurdes, amb la pretensió de cremar els assistents, intentant obligar-los a no assistir i poder tenir així via lliure. Ell, demà, amb els seu 80% de temps lliure podrà descansar o programar alguna sessió fotogràfica amb algun personatge dels invitat a Montserrat o acompanyar al “Sepu” a les seves incondicionals expulsades de l’AMRC.
Els nostres representants legals hauran de suportar una vegada més, pacientment i estoicament, les incoherències, les amenaces i les bajanades d’un personatge que ha perdut no solament els nord sinó tots els punts cardinals.
Mentrestant, l’auto anomenat delegat de la FERC per Barcelona, el Sr. Jordi podrà perseguir xarnegos, si és que ja ha buscat el significat al diccionari, i continuar insultant-nos a tots.

En Manel d'Osona dijo...

El Bernat ha culminat una altra il•legalitat. Ja té una nova junta “il•legal”, però a la seva mesura. Ens ha colat dos sindicats fantasmes i ha constituït una junta en la qual els seus seguidors tenen majoria. Tot il•legal però ell segueix endavant embogit. Com és natural no ha gosat treure la Susana ni la Juliana (la Maissa ja fa temps que ha estat defenestrada). D’aquesta manera la relació de forces és de 5 a 2 a favor seu.

La Junta està formada per:

President: Bernat Villaronga
Vicepresidenta 1a: Susana Vilar
Vicepresident 2n (il•legal:
Joan - Antoni Gil
Tresorera: Juliana Ortega Secretari: Jordi Domingo
L’ADOREC (il•legal):Mari Luz Gómez
L’APERC (il•legal: Luis Manuel Alonso

Hem sabut també que la reunió amb la SIERC que pomposament ens va explicar, no va ser tal. Màxim es van prendre un refresc, van conversar una estona i van fer-se una foto. Una nova mentida.

Quant als cursets de l’estiu passat organitzats per la camarilla del Bernat, estigueu tranquils, no van ser reconeguts per la Generalitat i per tant són paper mullat. Màxim us poden donar un certificat sense cap validesa quant a formació permanent del professorat. Una nova mentida.

L’Associació de mestres de religió de Catalunya no apujarà les quotes com estan dient aquesta colla de mentiders. Per cert ara demanen diners per defensar-se i els demanen a l’AMRC (insòlit!!!). Això demostra que són quatre gats i que no tenen ni un “duro”.

Mentrestant, molts professors de secundària i de batxillerat comencen a afiliar-se a l’AMRC que ja està fent els passos per consolidar-se com a col•lectiu obert a tots els professionals de l’educació religiosa. La gent comença a entendre les coses i prenen decisions encertades.

Seguirem lluitant, però, per una FERC legal mentre sigui possible. Alhora demanem a mestres i professors que diguin prou al Bernat, per tanta bajanada. No estic segur que ho entengui.

Una Xarnega dijo...

Xarnego

De Viquipèdia

Dreceres ràpides: navegació, cerca
Xarnego o xarnec és un mot despectiu, d'ús a Catalunya, amb un significat que ha anat variant al llarg del temps:

Gos llebrer.
Fill d'una persona catalana i d'una francesa.
Fill d'una persona catalana i d'una no catalanoparlant.
Immigrant castellanoparlant a Catalunya.
Persona de llengua castellana no adaptada lingüísticament al català.
Soc una persona del grup 3 i amb molta honra.

EM NEGO dijo...

Sóc un associat de l'APRC.

Em nego que amb els meus diners es paguin les demandes interposades al Sr. Avilés.

Em nego

Em nego

Anónimo dijo...

Subliminalment o no, el Sr. Bernat ens vol encolomar una determina opció política. Una opció política on els capdavanters són cessats a velocitat de vertigen (Barrera, Hortalà, Colom, Rahola, Carod... ). Ell, mentrestant, assegut a la poltrona intenta adaptar la FERC a la seva manera de ser i manegar.
Sr.Bernat, el curs 2001-2002 varem tenir el primer contracte a les mans. Havíem passat a la Generalitat de Catalunya. Manava Convergència i Unió.
En un moment determinat varem passar a formar part d’una llista única (mestres); llavors, però, USTEC,CCOO,UGT, ... van posar al crit al cel i el curs següent tornàvem anar a part (personal laboral). Ho se perquè vaig veure document i llistat, encara que mes endavant l’Anna Corredera m’ho va negar.
El 2006 quan quedaven algun cerrells per tancar l’Estatut i aprovar-lo al Parlament de Catalunya, l’Artur Mas i, sobretot, en Duran i Lleida (Convergència i Unió), van aconseguir “in extremis”, o no signaven, que el Títol I (Dels drets, deures i principis rectors) en el seu capítol I (Drets i deures de l’àmbit civil i social), article 21 (Drets i deures en l’àmbit de l’educació), apartat 2 digués:
“Les mares i els pares tenen garantit, d’acord amb els principis establerts per l’article 37,4,el dret que els assisteix per tal que llurs fills i filles rebin la formació religiosa i moral que vagi d’acord amb llurs conviccions a les escoles de titularitat pública,en les quals l’ensenyament és laic”.
Sense aquest cerrell d’última hora, potser ja estaríem tots al carrer.
Per molt que el Sr. Zapatero va assegurar a TV, més endavant, que aquest dret estava garantit, tots sabem que a Catalunya, almenys, no. L’Administració amb l’ajut de les escoles, ens estan arrabassant hores, perquè mentre nosaltres tenim prohibit fer propaganda de la nostra assignatura, ells aconsellen als pares quan matriculen els nens a 1r que no s’apuntin a religió.
Sr. Bernat, vostè que ha abusat de la confiança i de l’amistat dels que l’envoltaven, hauria de ser més noble i no voler espantar-nos amb lo de “que viene el coco”. Prou de mentides i veritats a mitges. Faci el favor de no perseguir més la gent legalment elegida

Un estudiant de dret dijo...

El Sr. Aviles actua i ha actuat sempre com un bon professional. No està a nòmina de cap de les agrupacions de la FERC (AMRC i APRC) legal. Ell cobrarà la seva minuta per la seva actuació professional i punt. Per tant la demanda interposada contra ell pel Sr. Bernat és absurda i fora de lloc - ja hi estem acostumats -. Les demandes interposades contra les seves actuacions antiestatutàries, si són motiu suficient. No hi ha una altra manera de fer-lo entrar en raó. No tenim cap més manera de retornar a la legalitat i normalitat.

MARIA dijo...

La Ferc esta dividida gràcies al seu president. Estaven molt bé amb l'AMRC i l'APRC. Qui va ser el primer sindicat en cambiar els seus estatuts i deixar lliure l'afiliació a mestres i professors? L'APRC amb el mateix president que el de la FERC, el Bernat. Qui va animar a fer altres sindicats APREC I ADOREC? El Bernat.
Solució: L'AMRC ha continuat on sempre i no ha fet cap altre sindicat ni ha dividit la FERC.

La veritat ens farà lliures dijo...

Ell sap que ara només li queda un camí, tirar endavant i fer mal. És el que fan els mal perdedors. L’orgull és la seva divisa, el seu pecat. Ell no dimitirà, no el deixen. “Emmerda, que alguna cosa queda” deia un conegut dirigent socialista quan algú li va qüestionar l’actuació del col·lectiu socialista contra un determinat partit nacionalista o partit estatal. Si, el Bernat ho ha emmerdat tot i de tal manera que sempre quedarà aquell o aquella que pensarà o dirà: ves a saber qui ens diu la veritat? I és que quan el sents a ell, cal tenir molt clares les idees, per no deixar-te convèncer. No us enganyeu, però. El col·lectiu estava ben representat per l’AMRC i l’APRC, representats sindicalment per la FERC. No calia més.

Anónimo dijo...

Bernat no admitia ninguna otra idea que no fuera la suya. Cuando la AMRC y otros delegados le plantan cara, primero busca colegas que lo sigan y coge a los mas débiles y manejables, y segundo inventa otros sindicatos, cuyos estatutos estan copiados literalmente de los ya existentes.
Poco a poco nos van contando, cosas que no se porque hasta ahora no se han dicho.
L'AMRC deberia haber hablado antes.

Pau L. dijo...

És difícil entendre com el sr. Bernat Villaronga no és capaç d'admetre les seves equivocacions i esmenar-les marxant i desfent tot el que fins ara ha fet de malament. Tot anava massa bé. Treure's de la màniga l'APERC i l'ADOREC, destituir a la Maissa i posar al Joan Antoni Gil (ex-membre del PREC), només és una estratègia per tenir una majoria aplastant de vots al seu favor a les Juntes de la FERC.
Bona estratègia, sí senyor, però poc legal i massa bruta.
Quantes demandes hi ha interposades contra les seves actuacions? La darrera vegada que vaig parlar amb un membre de la Junta Directiva de la FERC ja anaven per la sisena. Espero que n'hi caiguin moltes més, a veure si finalment l'inhabiliten per tenir cap càrrec.
Algunes estratègies acaben malament. Pensi-ho i vostè mateix.
Ànims a les tres persones que han tingut el nassos de plantar-li cara. Segurament tant l'APRC com l'AMRC, en tant que associacions legítimes de la FERC ho havien d'haver fet molt abans.